Helgen som gått…

I fredags träffade vi på SLEMber Plåt och hans vackra hustru på Bjurfors Hotell och Konferens. Det var en trevlig afton, maten var fantastisk och Roadhouse Diet rockade järnet! & SLEMber Plåt? Ja han var precis som vanligt…se bild…

I lördags var vi några som tog oss en tur i kvällssolen med BolibompaTommy i spetsen! Att köra hoj i solnedgången….det är vad som krävs för att känna ren och skär lycka!
BolibompaTommy var ju en av dom som övernattade hos Tramps Mc i DalaFloda härom helgen, han hade dock inga sovattiraljer med sig och lade sig således på en bänk för att sova för han ville INTE ligga sked med LOBban! Fast det tycker nog jag att han hade kunnat göra! Det hade varit en fin syn tycker jag! =)

På väg hem…

I skrivande stund sitter Mr Chopper-P & MästerMekanikern på färjan från Gdansk till gamla Svedala. De andra som var med till SuperRally åkte hem i söndags men de här två stollarna ville passa på att undersöka Polen lite närmare. Bland annat så har de varit på speedway. Det var skitfränt sa Mr P, 15.000 åskådare och ett jävla drag. Det får mig osökt att tänka på den där gången då de var på speedway i, vad var det nu då? Danmark kanske. När de visade från matchen på tv-sporten och vilka zoomades in om inte Mr P & Peter Koij! & de var ju schnyyyyygga…..! Moahaha!

När Mr Chopper-P ringde igår så var de någonstans i Polen. Men VAR är ni då, undrade jag? Men det hade de inte den blekaste aning om…de hade glidit omkring hela dagen på småvägar och nu hade de stannat mitt i ingenstans helt enkelt! Kan inte låta bli att skratta lite för mig själv, jag ser de där två framför mig när de glider fram på Polens landsbygd, hur de stannar för att MM måste undersöka någon mojäng som står vid vägkanten och hur de sedan stannar och äter något urpolskt som ingen annan ens skulle få för sig att smaka. De där två!

Väntar ni på bilder från SuperRally?! Det gör jag med! Men Chippen har lovat att dela med sig när tid finnes, så om vi bara står ut ett tag så kommer det nog en leverans med foton!

Jag tänkte däremot lägga ut några bilder från den där hemska, obehagliga, otäcka mc-turen de var ute på i lördags här i Dalom….. Men nu får jag inte ur fotona ur mobilen….? Men så fort de hoppar ur mobilen och in i computern så ska ni få se hur jävla hemskt de hade det…. 😉

Vi hörs snart!

Rapporter från SR 2018

…får jag titt som tätt! Om det känns surt att inte kunna vara med….typ…
Mr Chopper-P rapporterar varje dag och igår ringde Chippen och frågade: Hur fan kan du skicka iväg mig på resa med de här galningarna???
Jag svarade: Men Chippen, du visste ju innan du åkte att de är galna! 😉
Chippen: JA MEN INTE SÅ HÄR JÄVLA GALNA!!!
*skrattar högt för mig själv* Men nu vet du ju det till nästa gång Chippen! =)

Här är en bild på Galtholmen Partyanimals with friends:

Är de inte snygga så säg?!

Jag har suttit på jobbet idag och längtat bort, längtat efter kurviga vägar i solen med fina vänner…
15:30 och arbetsdagen var slut….gick ut och satte mig i en stekhet bil, rullade ut ur Norberg och 15:36 möter jag dem, i en exakt zickzack-formation med mullrande motorer och blickarna mot solen, mina fina Galtholmen-gubbs med vänner….jag ler och gläds åt att de får njuta av en fin lördageftermiddag på två hjul men själv vill jag bara skrika i ren frustration, jag vill köra bilen i diket och vägra att jobba någon mer helg, jag vill stanna och kaskadspy….FY FAN.
Men nejdå, jag är inte bitter.

På väg till SR 2018…

Igår klockan 10:30 var det dags för Mr Chopper-P, MästerMekanikern och Mika (Den Galne Finnen) att fara iväg mot Pannkakslandet…


Medan de väntade på Mika passade de på att gå igenom packningen igen: ett par kalsonger, tandborste, plånbok och dosett…
Så fort Mika dök upp stack de iväg…

De skulle ju alltså till Hydet Mc Stockholm och den vägen har ju MästerMekanikern åkt x antal gånger och han borde således ha full koll! Men….då inte Roadcaptain eller Stigfinnaren ORDström var med så åkte de till Enköping men tog därifrån en liten genväg via Västerås! Hehe…så kan det gå!

När de till sist anlände till Hydet Mc fick de gofika men ORDström verkade ha bråttom vidare för han satt där fullt påklädd….

Hur som helst så åkte de vidare till färjan i Nynäshamn som de både kom i tid till och lyckades komma på ordenligt. De som är med på resan är alltså: Mr Chopper-P, MästerMekanikern, Mika, Mumin, ORDström, Legenden från Sifferbo + okänd vän, Chippen, Roffe Rock n´Roll….och så är det kanske en till från Pannkakslandet som jag inte har koll på….låt oss kalla honom John Doe…


Det skulle kunna vara mig Mr P talar med just när den här bilden togs och då var klockan cirka 19:00…. Jo men det här ser väl lugnt och fint ut…men tro mig, mycket kan hända på ett par timmar….när han ringde 21:00 igen så var det fullt sjöslag och Mr P konstaterade att den här resan skulle gå till världshistorien….och då var det inte ens 12 timmar sedan de lämnade Dalom…

När Mr P sedan ringde klockan 08:30 imorse kan jag säga att det här med whiskeyröst fick en helt ny dimension….
Färjan skulle vara i land klockan 12:00 och på eftermiddagen fick jag rapport om att de var framme vid slutdestinationen. Ikväll skulle de gå på speedway…..allt är ju relativt….men tror vi på att de kom iväg på det?!

Nåväl, jag ser med spänning fram emot nästa rapport från resenärerna!

Födelsedagsgubbar….

I fredags fyllde MästerMekanikern år!

& igår fyllde Inge Glid år! Grattis gubbs! Antar att ni firade ordentligt!

Ser på fejjan att alla är ute och rullar med ögonstenarna….kan säga att jag blir lite avis….Gamla Bettan står uppallad här utan hjul….men snart så!
Kommande vecka drar ett gäng till Polen på årets Super Rally. ORDström ska med men jag misstänker att han ligger i garaget och skruvar frenetiskt nu….en liten fågel viskade i mitt öra att han blev stående på Hjulstabron igår….men det där löser ju han så klart!

Hörs vi inte förr så hörs vi i veckan!
Kör försiktigt!

Vilket fantastiskt väder…

…vi har här i Dalom nu! Hoppas att det är likadant väder i hela Svea Rike!
Jag misstänker att ni är ute och finåker och stannar och fikar gofika på passande ställe. Men kör så ni kommer fram kära vänner. Hörde nyss på radion om en trafikolycka mellan bil och mc, det är så lätt hänt…

Nästa vecka är det dags för årets Super Rally och i år är det dags för Polen att stå som värd. Det är så klart ett gäng Galtar och lite andra vänner som åker ner, var ska slevarna vara liksom! 😉
Till det här äventyret har Mr P och MästerMekanikern inhandlat ett nytt tält och det måste man så klart test-slå-upp innan avresa! Jag tror det gick ganska bra!

Mr P ska åka chopper till polska Polen och han har redan spänt fast tältet som ryggstöd, det gäller att vara ute i tid, men det är han ju alltid vår kära Mr P! Visst?! 😉

 

Igår var det Valborgsmässoafton…

…och i vanlig ordning eldades det en liten brasa på klubben, några grillade och några andra nöjde sig med att ta en kall i det ”ljuvliga” vädret.
Undertecknad checkade in på Galtholmen på facebook igår kväll, varpå en orolig ex-Galt skrev: ”Vem vattnar/kyler tallen?” Det är nämnligen som så att för x antal år sedan stod där en tall och varje valborgsmässoafton, och allra helst ett av åren, var det lite kritiskt för tallens del….inte så lite kritiskt heller… Jag har något foto på det som jag kan dela igen vid passande tillfälle… Nåväl, jag kunde lugna ex-Galten med att tallen inte finns mer och att det inte beror på majbrasan!

Här är några foton från igår:


Elaka A´s lilla hund var helt galen i Chili the Liondog….kan han brås på husse tro?!


Är det kylslaget ute kan man ju alltid titta på majbrasan genom fönstret…

Sköna maj välkommen!!