Hoppas påsken….

….varit till belåtenhet för er alla! Kanske har vi några kamrater lite söderut som redan varit ute och fräst på sina tvåhulingar?!

Om ni hört något märkligt tjoande från himlen under helgen så är det inte omöjligt att det var den här stollen som swishade förbi :

Moon Bike Show 2024

…gick ju av stapeln för några veckor sedan också! Det blir lite oordning känner jag….inläggen hamnar ju liksom inte i ordning….jag hatar oordning men vi får alla bara gilla läget liksom. Nog om det.

Nordeuropas coolaste lokal, faktiskt! Kuligt med lite hojarrangemang men personligen drömmer jag om att Galtholmen Mc skulle slå till med en brakfest i lokalerna ännu en gång!! Har man upplevt deras fester där, så vet man!! Please??!!??
Många kompisar från förr!! Olläääää & Bobby, Hydet Mc hade rullat upp till Dalom! & likaså Janet (on wheels), fast hon är ju en Dalkulla egentligen! Fint att träffs hur som helst!
& kolla kolla! Ingen mindre än Robert Gustavsson i egen hög person! Man ska inte tro allt man ser på bild för han var inte det minsta bitter (JA! Googla nu Robert Gustavsson + Tony Rickardssson) Om jag inte är helt ute och cyklar så vann han hela skiten också! Alltså utställningen.
Sen for vi förbi pumpen (läs: Galtholmen) en sväng så klart! Jo, man kan tycka att Farbror B såg lite lätt galen ut, men är man en prinsessa som tycker att män utan skägg ser konstiga ut så älskar man nallebjörnar som Farbror B! Så klart!
Bobby hittade på fru Hellströms stora fat med hembakade godsaker!

Det var en fin dag i goda vänners lag! Tack!

Inga laxar i laxasken…

…..men det blev en och annan firre för gubbsen! Men ska sanningen fram så vet jag inte om det var så viktigt med det där fisket egentligen……tror umgänget, middagarna, historierna var det mest fantastiska! Det var liksom en liten nordisk kompott av älskade vänner!

I norska Norge måste man klä sig……ja lite norskt ser det ut som…
När mysfaktorn liksom slår i taket.
”Halvåtta hos mig!” Kockarna gick all in. Lillebror bakade till och med tårta till Mumin som hade bemärkelsedag!
MästerMekanikern kan inte bara meka…han kan grilla också!
Lite väderbitna ser de ju ut. Men det är väl så det ska vara när man är ute och far på de sju haven…?

Tommen & Pål var visst med ett par kvällar också men de lyckades visst undkomma kameran…
En fin vecka gubbs emellan helt enkelt!

Sex laxar i en laxask…

….kan man ju roa sig med att rabbla för att vricka tungan lite extra! Högst otroligt att gubbarna nu roade sig med det när de for högt upp i norska Norge för att försöka få en och annan firre på kroken! För det är just vad de har gjort, igår morse for de från kommunen och upp till Sundsvall för att fiska upp ett Mumintroll, sen vidare till Strömsund Mc för övernattning.

Vilket järngäng…..jösses…..hur ska det gå ut på böljorna de blå kan man ju undra…?? Flytvästar på tack.
Nejdu Pepsi, tänk inte ens tanken!! Du har slutat med allehanda sporter, kom ihåg det!!

…imorse for de sedan vidare till norra Norge….det gjorde de inte….men högt upp i Norge i alla fall… Där ska de bo i en supervilla (nej jag skrev INTE SUPARvilla) med en vidunderlig utsikt och sedan ska de ut på havet och fiska fiskar om dagarna! Reseledare är ingen mindre än Roy-Ove Rubbish Mc! Även Christian och Frode blir med!! & med lite tur så ramlar även Tommen & Pål in om ett par dar!

Så det här blir garanterat en fiskeresa de luxe! Men som sagt – kom ihåg flytvästarna gubbs! Ute till havs räcker det inte att ha schyssta kulor framme på kroppen att flyta på…!

Cold Feet 2024…

….gick av stapeln hos Brotherhood Mc Antwerpen under helgen! & Galtarna var där, så klart! & slevarna var med, så klart!

”Give me a ticket for an aeroplane
Ain’t got time to take a fast train”

….sjöng dom och så drog dom iväg! Flygbiljetter hade dom, även om det fanns någon som var helt säker på att han inte bokat upp sig på Belgienresan….

Here we go again. Mr P & sleven redo för nya äventyr.
Gruppmiddag. Imponerande att ni fick ihop alla till detta!
Frits den gamle stollen!
& Luc var lika cool som vanligt.
Roadcaptain och kompisar från förr!
Ja men hur var det nu då Nobbe Viking?! Hade du bokat upp någon plats till resan? Swishat nån kompis för flyget? Det hade du inte va? Eller hade du det? Men hotell, det hade du banne mig inte bokat!! Därom tvista de lärde… 🙂
& Roadcaptain, det är helt ok att ta en svängom på stången, jag lovar!
Högst oklart varför de här tu ser så där extremt sluga ut…??

Hur det nu var med bokade och betalda biljetter, hotellrum och fan och hans moster så anlände de allesammans gamla Svedala igår kväll efter en härlig helg i goda vänners lag!