Jocke Sund…

har funnits i sisådär 200 år, men härom helgen firades hans första 60 hos hans klubb Miners Mc1 😉
Galtgubbarna for så klart dit och sa hurra hurra!! En sak som de slogs av var att när de anlände vid 21:30 eller nåt så var ett av banden i full färd med att spela. Så brukar det INTE vara hos Miners, där brukar banden börja spela lagom tills det är dags att fara hemöver! Minersfolket kanske börjar bli gamla de med och inte längre mäktar med dessa dygnsfester! 🙂

Jocke Suuuuuuund 60!!
En liten stänkare på hemmaplan innan avfärd….
En liten stänkare i den snorgröna grisbilen…

Gänget på väg mot kamraterna i Fagersta….

Hos galtgubbarna vilar inga ledsamheter! Rakt in i kaklet bara!

Det är höst nu…

…om ni inte redan har märkt det. Många svenskar diskuterar att det går och blir höst (no shit Sherlock!) och sen kommer den där lååånga, mörka vintern och jadajada…..men man kan ha det riktigt lajbans ändå, jag lovar! Så struntar i allt pipande om hösten och tar vara på tiden istället, okej?!

Framledes tror jag mig veta att det är dags att fara runt lite i närområdet, det ska förmodligen dansas i en källarvåning till alldeles för skränig musik (sorry folks, men klubben jag syftar på lyckas alltid anlita nå skräntuppar, i alla fall med mina mått mätt…), efter det ska det skalas kräftor i parti och minut (tips från coachen – kräks inte skaldjur, det är äckligt på riktigt….) sen misstänker jag att en och annan sill slinker ner också och hos den klubben brukar män dansa styrdans med män. Värt att se!!
Så lajbans, det blir det garanterat!

En höstig bikertur i hög, frisk luft. Helt underbart!
En solresa har de haft tid med också de där två. Han i mitten var nog bara någon de fångade i ögonblicket. Ni vet MästerMekanikern klev ju av Galtholmen nån gång på 80-talet för att återvända typ 20 år senare. & alldeles när han återvänt så körde jag de där två på någon fest någonstans, på vägen hem skulle det väl stannas å pinkas å rökas å grejas….. Plötsligt låg de bakom en stor sten och tittade fram och de skrattade, som de skrattade…. Det händer nå speciellt när de där tu kommer ihop sig, så är det bara….ingen annan fattar riktigt, men roligt har de!