Även gubbsen blir äldre…

….även om det är svårt att tro! =)

Tidigare i veckan fyllde Elaka A år, grattis din elaking! Nej men jag vet, han är egentligen inte speciellt elak men däremot jävligt stollig!

& idag fyller ingen mindre än Alfons Å år, grattis kära du! Kanske sitter hans familj vid bordet och väntar med födelsedagsmiddagen medan han hastat iväg med orden: ”Jag ska bara….”

För övrig inväntar vi stormen Knud som tydligen även vi ska få känna av….så håll i hatten kära vänner så ni inte flyger iväg!
I skrivande stund har det just kommit ännu en chopper till Galtholmen Garage, det är ett väldigt chopprande nu för tiden! Kul!

Hörs snart! Då ska ni få se en sviiiincool tatuering!

Weekend hos Blackhawks Mc…

….hade Roadcaptain, YammaJansson, BolibompaTommy, Fight och lilla frun förra helgen!


De lyckades till och med engagera sig i ett studiebesök på Duvel Bryggeri! Fast det är ju högst oklart i vilken form de var där! 😉


Jag tror dock att det var mest Rock n Roll……precis som sig bör!

Dammluckorna slogs igen….

….när Mr P´s gamla trotjänare havererade ett par dagar in på Europa-touren……jävla, jävla skit! Det är oklart ännu exakt vad som är fel men det var uppenbart att touren var över för Mr P…..

Här står hon, någonstans i Tjeckien, och väntar på transport hem till gamla Svedala. Men vi får se det så här, det hade kunnat vara värre…. & med tanke på hur många mil Mr P kört med madamen så är det ju inte jättekonstigt att hon går sönder till sist….men typiskt att det hände på en långresa…


Mr P åkte flygmaskin hem och de andra fick således fortsätta på egen hand….

Jag tycker nog de ser lite vilsna ut utan Mr P….

Men Mr P drog till Tramps Mc i DalaFloda i lördags med Spanjoren och MästerMekanikern.
Här vilar inga ledsamheter! 🙂

Historien förtäljer inte om Mr P & Nyman hade den där jävla Tuppen med sig också som de har delad vårdnad om…

En liten försening…

….kan inträffa så lätt…. Mr P & co. åkte som bekant söderut i söndags. Dessvärre så gick flera ekrar av på Mr P´s bakhjul vilket gjorde att han inte ens trodde han skulle ta sig fram till hamnen i Karlskrona… Men dit kom han, och med båten likaså. Väl framme i Gdansk tog han sig med nöd och näppe till en HD-butik men de kunde tyvärr inte hjälpa honom…..F A N! Skulle drömmen om Europatouren 2018 släckas redan andra dagen?? Men nejdå, de på HD-butiken kände en kille i stan som skulle kunna hjälpa till efter sitt ordinarie arbete på måndagen. Han skulle fixa problemet under måndag kväll/natt och Mr P skulle sedan få hämta hojen klockan 12:00 idag tisdag. Puh….vilken lättnad!!

Detta gjorde att de fick ta en oplanerad kväll/natt i Gdansk…..ser de ut att lida tycker ni?!? 😉

Ikväll fick jag rapport om att de åkt cirka 55 mil och de befinner sig nu vid gränsen mot Tjeckien! Det här går bra det! =)

Det kom ett foto…

….från Norge med hälsningen: Norge är fantastiskt =)

J A G  V E T ! ! !

Jag unnar självklart mina vänner att köra hoj i Norge och umgås med Rubbish:arna men jag är den första att erkänna att jag är lite bitter över att jag inte kan vara med….. Kolla in bilden!! Hur vackert???

Norgeresenärerna vänder näsan mot gamla Svedala idag men istället har Mr P, RaggarNallen, Mumin, Nilsson-Karlsson Pyssling och Kjellgren rullat ner mot Europa. De hade informerat mig om att de skulle åka klockan 10 noll noll, men 09:05 fick jag ett samtal med uppmaningen att jag fick lov att skynda mig, de skulle åka PRONTO! De hade minsann bråttom ut på vägarna!
Så här såg det ut imorse vid Gubbdagis:


& strax därefter rullade de ut från hembygden:

Okej, nu kör ni som folk gubbs och akta er för alla galna bilister! Ha en fantastisk resa och samla ihop ett gäng nya minnen som ni kan berätta när ni sitter på hemmet på ålderns höst!
Pusshej!