Mars = Cold Feet

Ja i början av mars drar man ju till Brotherhood Mc på Cold Feet, det är sen gammalt! Det är nog runt 30 år sedan de besökte dem första gången…..30 år?? Hur gamla är gubbarna egentligen??

Kvällen före dagen efter. Säg mig Alfons Å, vad tycket du om resan?! Jaha, jaså fick du bara vara med på förfesten & sova en natt på Arlanda innan du fick ta en enkel hem igen…….typiskt.
Mat här var det MAAAAAAAAT!! Ja ni ser väl vilka tre som är längst bort i bild……kan tänka mig att det var soprent på varenda tallrik efter att de där tre hade vart framme!
Antwerpen var det ja.
En förfest i all sin enkelhet. Varför ser du så rädd ut LillOlle?? Du får ta en kall, jag lovar.
De här diskussionerna och samtalen är värda att uppleva!
Nu så, nu började man känna igen dem!
Party party på klubben.
Tre gubbar som filosoferar ett tag.
Åhhh en affär med massor av huvudbonader!! Vad kan passa bättre?!
& de där kan skaffa sig nya kamratskaper…..jösses.
The party goes on…..and on….and on….

Grisdisa on tour. Skulle man ju kunna säga. Funderade över det där med Grisdisa, existerar de ens längre?? Men sen kom jag på det. Klart dom gör, Odendisa har ju ett par som är Grisdisa personifierade – Stellan & Thomas rockar ju på. Där Galtholmen är, där kan man också räkna med att de där två stollarna är! De håller Grisdisa levande. Allt är som det ska!

Vi drar till Trondheim baby!!

…högst osannolikt att Roadcaptain sa det till LillOlle….men till Trondheim & Rubbish Mc stack de för några veckor sedan! (& jag ska villigt erkänna att det gjorde lite ont i hjärtat att vara kvar hemma i Dalom när det vankades Rödmygge & fina vänner i Nordland…)

Rubbish Mc skulle ju ha ett storslaget 40-årsjubileum för några år sedan. Men även detta satte den där bacillen käppar i hjulet för…. Nu kom det sig i alla fall att ett par Galtar for upp till kamraterna för att överlämna en liten present som sig bör!

Vad de gjorde? Ja med största sannolikhet så blev de kungligt behandlade och itutade mängder av både mat och dryck! Rubbish Mc är något alldeles speciellt! <3

Gamla gubbar & Lilleman!
Tjusigt! (Men se för fasen till att ta fram putstrasan!)

Burgare, bärs & barn…

För ett tag sedan var det dags för samling vid pumpen, burgarätning, bärsdrickning och barnlek! Ungefär så!
Det kan ju bli ett och annat foto på den här sidan där the Princess of fucking everything är med. Det får ni liksom bara stå ut med! Det är magiskt att se hur dessa stora, skäggiga män engagerar sig och står framåtlutade och pratar med sin vänaste röst men den här lilla människan! & skulle hon hala fram en låtsastelefon så skulle garanterat var och en av dem svara i den!

Denna eftermiddag åkte jag iväg för att göra ett ärende, the Princess of fucking everything ville så klart stanna med Morfar på klubben. När jag senare kom tillbaka visade det sig att Morfar talat om för the Princess att de skulle åka och hämta Mormor varpå lilla människan svarar: ”Nä Morfar, jag måste stanna här och hjälpa grabbarna!!” Det säger en del. Morfar är helt lugn med att lämna något av det finaste han har på klubben och the Princess är trygg nog att stanna med ”grabbarna!” (Var fan fick hon ”grabbarna” ifrån förresten?? Jag har ju talat om för henne att de är gubbar!! 😉

Galtholmen Mc är en av de absolut tryggaste platserna man kan vistas på, även för ett barn. EN av Galtholmen Mc´s storheter är den ständiga omtanken om andra. <3 Ni som fattar fattar.

Barhäng med Mormor & Morfar! & en egen Cola så klart.
Sen tog hon rygg på dagens kock Smuts. Hon rantade efter honom och gav honom en hjälpande hand. <3
Även Roadcaptain fick hjälp av lilla hjälpredan.
Ja just ja, det var någon sån där hockeymatch på tv också. Jag trodde att det var typ vm-final men det var bara nån simpel match mellan Leksand och Brynäs, eller nåt…
ALLA var nog inte intresserade av det där sportsliga…
Serverings-chefen höll ordning i hamburger-kön och delade ut burgare i tur och ordning.
”Det här är gott det!” som MästerMekanikern säger.
En tugga till mig, en tugga till dig…
Ja tänk när Roadcaptain fick städa efter Nobbe Viking i ett badrum på Gotland…..det är ju en annan historia…