Sommarminnen från Eagles Mc…

Sista dagarna i augusti och hösten gör sig påmind. Vad kan då vara bättre än att se tillbaka på ett härligt sommarminne från den gångna sommaren?!

Farbror B, DannyBoy, Tobbe Röd och Nobbe Viking drog norröver i början av juli. Slutdestination Eagles Mc i Järpen! Resan gick väl inte spikrakt om man säger så….men hos de där gubbsen vilar inga ledsamheter! 🙂

Klara för avfärd!
Litet elhaveri redan i Hedemora….attans.
Nästa Åsarna och en kvälls och natts vila hos Nobbe Viking. Kan behövas innan en helg hos Eagles Mc (skriver en som VET…!)
SÅ, dags att trampa igång festen på riktigt! Farbror B´s koppling hade rasat 50 meter före insläppet, men det var en annan dags problem att fixa det!
Nu var det ju partyparty som stod på agendan, inte någon gammal surkoppling!
Det är högst oklart var detta foto är taget….men jag gissar på att det är i Åsarna…..lite hullerombullerfoton..
Det här är i alla fall hos Eagles!
Nu för tiden kan man ju fejstajma när man är på hojträff! Kul, då kan ju den som var tvungen att stanna hemma få vara med på ett hörn! Annat var det förr!
På väg hem. Växellådan var inte på humör, gillade inte ens crossväxling….så från Falun fick den här rackarn åka släpa med Nobbe Viking…så kan det gå ibland.

ClubRun till Svackans Mc…

….i Heby den här helgen! Har aldrig hört talas om den klubben förrän för några år sedan då Mr P & MästerMekanikern träffade dem på ett SR någonstans. Märkligt att så trevligt fölk aldrig varit på tapeten hos Galtholmen tidigare….?? Nåväl, bättre sent än aldrig!

De har tydligen en galet gemytlig fest i augusti varje år och dit blev det ett litet clubrun denna varma augustihelg! Om de har det skoj?? Vilken jävla dum fråga! 😉

Tidigare i veckan var de på plats och slog upp tälten. Jaså ni tycker också att bilden ser lite konstig ut! JAG VET! De där ynglingarna borde väl vara de som böjer sig ner, bär och så vidare!!??
Mr P fick den här bilden skickad till sig i veckan! Det är ”bara” att byta ut ett halvt ben så får man en egen skinnfåtölj på bryggan!! Jo jag tackar jag!!
DET HÄR kamrater, DET HÄR är en vacker bild som innehåller det mesta! Ni som fattar, ni fattar! <3
Ja men nu börjar det likna nåt! Nu står i alla fall Junior där bakom och håller vakt! För egna livvakter lär säkert behövas hos Svackans Mc! 🙂
& MästerMekanikern hittade något att pyssla med som vanligt! Varför inte sticka ut och ro en liten sväng liksom!
Morgonstund har guld i mund!
Tror att Farbror B behövde vända sig bort en stund och inhale – exhale. Det är påfrestande att stimma och skratta oavbrutet liksom.
Svackans Mc lördag kväll! Är det inte vackert, så säg!

Alfons Å skulle bara…

…& det resulterade i en liten semestertripp med Elaka Arne för ett tag sedan! De rullade ut chopprarna och fräste iväg. De hamnade på Åland och det var ungefär så här:

Tjusigt så det förslår!
E.T phone home…
Semester-Alfons minsann.
Den obligatoriska! För övrigt har en del av Saltkråkan spelats in i bakgrunden. Det ni!