TACK TACK TACK…

…för att ni gjorde helgen i Svedboäng helt jävla skitbra!! Med sådana vänner som ni är så kan det ju inte bli annat än en kul och bra helg vill jag påstå!! Stämingen! Tokigheterna! Röjet! Älskar att se hur såndäringa stenhårda bikkers helt ohämmat går upp på dansgolvet och röjer järnet trots att de dansar hellre än bra! Helt, helt fantastiskt!!

& vet ni vad ni gjorde mer?? Jo ni såg till att det blev ett nytt rekord på själva Poker Runnet!! 257 startande!!

Här en bild från PR-stationen i By! Vi hann liksom inte fota mer sedan för det var fullt tryck mest hela tiden!
Morfar lärde KaramEllen att grilla hamburgare! <3
En liten pratstund GrisDisor emellan! Å så ett par snygga Galtfrugor!!
Fint att du lät bli att göra ”det där” med tungan när du stod bredvid Inga-Lill, liksom bra att se att du kan uppföra dig NÅGON GÅNG!! 😉
De där kamraterna från Pannkakslandet verkar gilla att komma ut till oss på skogen….
…& vi gillar ju verkligen att de kommer till oss! Här är Tisse med sin väninna Pia! Tisse är ju utflyttad till Trondheim sedan många år men tro inte att han någonsin kan bli något annat än svensk!!

Det gjordes ju ingen sak av det men det var faktiskt 10-årsjubileum för Grisdisas fest i Svedboäng! Allt var som det skulle; vännerna var där, väderGudarna var vänliga, ölen var kalla, och ja, den där stolliga bybon var också där! Ni vet han som tidigare kommit på skoter, åkgräsklippare eller annat udda fordon….!

Anyway, TACK som fan! Ni, våra kamrater, gör hela skillnaden!!

Aurora Choppers 40 år

Farbror B & DannyBoy landade som bekant hos Aurora för att fira dem! På torsdagen åkte Roadcaptain, Stoneman, DGT och Trötter uppåt, de mellanlandade hos Sawmill Mc i Tavelsjö en natt och anlände sedan Lulä på fredagen!!

Här är ett par bilder från Tavelsjö, snacka om sinnesro!

& i Lulä gick det inte heller någon nöd på dem, sommar när den är som bäst:

DannyBoy & Farbror B on tour…

Tidigt i måndags morse for de på tur! Med på resan var även ThinnerTrubaduren & frugan. De började med att ta båten till Åland, sen vidare med småfärjor till finska Finland. De styrde sedan kosan till Explorers en sväng och sedan vidare norrut, in i Sverige igen och ner till Aurora Choppers i Lulä som har jubileum i helgen!

I väntan på färjan?
När de kom till Åland tog de en tur till Mrs P som är i husvagnen!
På väg….

De kom hem från Laholm…

och Hööks Mc i söndags kväll, hemresan på 55 mil hade gått fint men de kände sig nog aningen kantstötta kan jag tänka mig! =)

Jag talade med YammaJansson i lördags morse, han hade vaknat av att LOBban ramlade ur sängen! & medan vi pratade skrek LOBban i bakgrunden att jag måste komma dit med dillchips….jodåsåatt, han är sig lik!

Senare under dagen ringde Mr P & berättade att de blev runtskjutsade i en raggarbil & de lyssnade på dansbandsmusik…WTF??? Efter en sån dag kan man se ut så här:

Hur som helst så verkade det som att alla kom i säng i tid (kors i taket!) eftersom de hade en lång resa hem! Men 55 mil i söndags kändes nog ändå!

Till Hööks Mc i Laholm…

…for de igår! De blrv lite manfall då någon drabbades av en mancold, någon annan av elfel…..men här vilar inga ledsamheter för det!

Mr P fick hjälp med påklädning av Kemiske Ali innan avresan…
En ny figur på bönpallen hade Mr P också! Kanske kan vara bra att ha när han längtar efter Mrs P…
Uppställning innan avfärd. Flera nya cyklar som skulle få bekänna färg den här dagen!
Pitstop i Isaberg! Dags att ringa hem till regeringen!

När Mr P ringde på kvällen var han lyrisk! De hade haft helt fantastisk körning på småvägar i skinande sol! & om själva träffen sa han ”det här är precis som när man var 16-17 år & började åka på träffar!!”

DGT fick ordning på elen & anlände under kvällen också!!

Mr P ringde till KaramEllen klockan 08:00 i morse, då hade han tagit en lov på området & det var dags att gå & väcka de andra! Misstänker att det sedan blir full gas direkt, kanske någon har en flaska Kir som de kan dela broderligt på! =) Nu ska KaramEllen facetajma lite med morfar & kolla läget!