Tragedi…

Förra helgen drabbades våra kamrater i Bonka Mc, Surahammar av en stor tragedi….deras fastighet ”Bonka Herrgård” började brinna och inget kunde räddas, allt brann ner till grunden…

Men som de kämpar de är så kommer de att försöka kämpa vidare och hitta en ny lokal.

Galtholmen Mc beklagar å det djupaste vad som hänt och vi hoppas att även våra kamrater där ute kan swisha ett bidrag! Stor som liten slant är till stor hjälp för Bonka Mc´s framtid!

Swishnummer: 1235411806

Grattis x 2

Idag fyller Lillebror år! 60 minsann! Han är ju liksom en av dem som var med och startade Galtholmen Mc på det tidiga 80-talet! Tack för det Lillebror och Happy Birthday, Happy Birthday to you!!
Nedan ser ni en bild på jubilaren!

Dessutom vill vi uppmärksamma våra goda vänner Katrine och Otto, Riggen Mc Trondheim! De gick ju och gifte sig i lördags!
G-R-A-T-T-I-S kära ni!

Kolla så tjusiga! <3

Kräftkalas…

….som inte blev som planerat på grund av det där förbannade, jäkla skitviruset…. Hydet Mc skulle ha kommit till Galtholmen, ätit kräftor och haft dansskorna på sig….men som sagt så sätter den där sjukan käppar i hjulet för alla försök att få umgås med älskade vänner…

Hur som helst så hade Galtarna och de närmaste ett eget litet kräftkalas vilket SÅ KLART även det blev superduper-trevligt! Även om vi saknade di där folket från Pannkakslandet som skulle suttit till bords med oss!

Här är några foton från kvällen:

I väntan på att asätarna skulle hamna på bordet…
MästerMekanikern talar med hunden och Hampus gör en såndäringa ankmun som man tydligen ska ha om man kollar in lite random konton på instagram…. Men vad du än gör Hampus, lova att inte spruta in nå skit i läpparna, okej?!
Roadcaptain!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: De är bra på mat de där Galtarna! Kolla längst ner i bild också, vad är det som sticker fram?! 🙂
Hittebarnet & Mr P! Just like the good old days! <3
Onkel Eklind & KaramEllen testade trummor! Viktigt att veta i tid vad man ska satsa på i musikskolan när man är sisådär 10 år! (Finns det ens musikskola nu för tiden??)
Det här var gott det!
Familjen Fight!
Vilket leende du har Moa!
Lite senare under aftonen kom Inge också, han hade varit på whiskeyprovning. Jag har precis för mig att man bara får en pytteliten slurk i glaset på såna där provningar. Men Inge verkade ha fått aningen mer än småslurkar!

För övrigt hörde jag att natten blev lång för vissa! Någon rullade hem framåt 08 på söndag morgon, någon annan sov på soffan i pojkrummet och kom väl hem framåt lunch! På den fronten är allt som vanligt! =)

Hugo och Philippe…

….från Gringos Mc, Belgien, var på besök förra veckan! De tog sig helt enkelt en liten mc-tur till gamla Svedala och besökte lite gamla vänner! DET gillas verkligen!!

Kompisar från förr! Hur länge Galtholmen har umgåtts med Gringos?! Tja….25 år tror jag i alla fall att det är!
Vad dom tittar på?! Mr P & MästerMekanikern kokade kräftor på partyverandan!
En liten mc-tur på torsdagen! Klart Hugo & Philippe ville tugga lite mil, att åka Belgien-Sverige T&R räcker självklart inte!
De for bland annat till Strul Mcc på en kopp fika. Philippe hade visst aldrig varit hos dem….? Märkligt….trodde ALLA belgare besökt deras Mälaren Runt-fest….
Fredag och middag på kvarterskrogen Retro! Elaka A & frugan var också med, skoj!
Det var ett stort gäng som ville vara med och äta med de belgiska vännerna!
Det var en trevlig afton i goda vänners lag!

På lördagen rullade Hugo & Philippe ner mot södra Sverige…..hörde att det stänkte en del från vägen…..för det regnar ju aldrig på en biker!

Southside Mc & ny barchef

I lördags tog sig Southside Mc en tur till Galtpalatset! Det var inklusive middag och övernattning! Mycket trevligt!

Morfar å KaramEllen! Så klart! <3
Galtgubbarna lagade mat! Som vanligt!
En sån här eftermiddag och kväll i goda vänners lag….
…det är livskvalité det!
Nya barchefen var på plats! Så det är bara att du rättar in dig i ledet BolibompaTommy! =)c
Chewbacca gjorde entré från andra sidan dörren framåt natten….. Var han sedan tog vägen är det ingen som vet…… Galtholmen Mc kommer framledes ordna vandringar för att försöka hitta denna märkliga varelse….. Vänligen anmäl ert intresse till Mr P.

Hösten 2020 är här.

Så är det minsann. Men än får vi nog några vackra höstdagar med hög, frisk luft då det är helt ljuvligt att köra hoj!

Sedan sist vi hördes av har bland annat följande varit på tapeten:

Bockens Mc, Gävle tittade förbi! De bjöds på hederlig pytt-i-panna vilket alltid gör gott i hungriga bikersmagar! Nu är det dags för Galtarna att göra ett besök hos Bockens har jag hört!
Bara en liten oplanerad hojsväng där Mr P konstaterade att det var samling vid Skävepumpen!
& några tog en softhelg i Idre hos YammaJansson och Mallan! Om det verkligen var en soft helg förtäljer inte historien, kan ju vara så att de bara la upp en dimmridå också….Galtarna är ju inte speciellt kända för att softa när de kommer ihop och är två eller fler…. 😉

Vad händer framledes då?! Ja INGEN-JÄVLA-TING tror jag….. =( Inte mer än att det talas om att vi ska äta såndäringa asätare med klor… Annars misstänker jag att hösten 2020 är same same som sommaren 2020….

Men vi hörs av ändå kamrater!

Motala såklart!

Ja, vad gör man när alla, precis ALLA sommarens hojfester uteblev på grund av den där jäkla Corona-skiten?? Jo man samlar ihop ett gäng som bildar blandföreningen Grisdisa, tar med sig lite annat löst folk och drar till Motala!! Var annars liksom?!

Så förra helgen bar det av! De blev nog sisådär 20 ekipage som rullade iväg! Kemiske Ali (läs Odendisa-Bosse) hade sett ut de härligaste av hojvägar till gänget! & varmt var det, galet varmt! Så när de kom fram visste de inte hur snabbt första bärsen skulle slinka ner…

På väg…
Framme! Kall bira, ni vet!
Dick som numer tydligen kallas Åke? Varför han kallas för Åke förtäljer inte historien…
Du ser lite småröd ut MästerMekanikern! Vem kvinnan är? Ingen aning, nån gäst på baren som tydligen ville va med på bild…
RaggarNallen tankade på,
En kväll på stan….
…kan tydligen sluta så här…varför blir jag inte förvånad?!

Ska sanningen fram har jag inte den blekaste aning om varför de åkte till just Motala….men det verkade vara ett toppenval! Kanske en till liknande tur innan vintern?!

Gofika hos Strul Mcc…

I lördags bjöd Strul Mcc på gofika och Galtgubbsen kan ju inte motstå godsaker så de tog sig en liten lördagstur till Enköping. Kan vara så att de tyckte att det var folktomt där på Motorgården, jag menar, i vanliga fall när man är hos Strul Mcc i augusti så brukar det ju myllra av folk och motorcyklar…men inte detta konstiga år…

Tack för fikat !

Sista juli 2020….

…och precis som alla andra år så har sommaren gått alldeles för fort…..ja, jag vet, vi har augusti kvar också och vi kan ju få en varm och vacker höst….men ändå…..ni vet när det plötsligt känns som att sommaren är över….

& i helgen skulle vi ju ha åkt till Hydet Mc precis som första helgen i augusti alla tidigare somrar…..men det blev ju inget med det heller…

Galtgubbarna verkar i alla fall tjäna bra med stålars, för de sproilans nya hojarna rullar in på klubben på löpande band….den senaste i raden är denna:

& här kommer en bild från en tidning long time ago…..en tjusig liten pojke med det bästa och ärligaste svaret;

Ja men var pjäsen skitdålig så säger man ju det!! 😉

Det är mitten av juli…

….och inte EN ENDA mc-träff har man varit på…. När inträffade det senast? Personligen har det inte hänt sedan jag började köra hoj…. Nåväl, det är inte mycket att göra åt….

Några Galtgubbs är i alla fall ute på en värmlandstur! Varför just Värmland? Ingen aning, det var väl bara någon idé de fick, liksom bara: ”Vi drar till Värmland!”

Hittade några av dem på Per Kvadrat härom dagen.
En kall i de värmländska skogarna. Ser mycket gemytligt ut!
Dags att gränsla och tugga mil igen!

Hydet Hillclimb & Party är också inställt i år….så klart kan man väl säga…