Ja ni kamrater….

…när faen blir allt som vanligt igen?? Kommer det någonsin bli som vanligt, eller är det här eländes eländet det nya normala???

Saknaden efter en vanlig, hederlig gammal mc-fest går inte att beskriva med ord. Det är så länge sedan någon baluns anordnades så det känns som en halv livstid sedan man fick vara i sitt rätta element…

Jag ska fasiken öppna upp skattkistan som Galtholmens gamla hemsida finns bevarad i någon dag och kopiera någon gammal reseberättelse, from the good old days, you know!! Då får vi ju skratta lite i alla fall!
Okej, då bestämmer vi det!

Ha det så länge! & passa er för alla tänkbara mutationsvarianter av det där skiten…..

Hjärtat på rätta stället…

….det har Galtholmen-gubbarna! Men det tror jag att ni redan visste!

Här i Avesta finns det något som heter ”Hjälp nära dig” och dit vänder sig familjer som har det tufft. Till påsk förra året var Galtholmen Mc med och bidrog till att familjer som har det extremt tufft ekonomiskt skulle få lite påskmat och barnen ett litet påskägg. Nu till jul bad ”Hjälp nära dig” om bidrag till julmat och julklappar till barnen. När önskan om bidrag till jul kom ut på sociala medier var gubbsen rörande överens om att hjälpa till, så klart! Så klubbkassan öppnades och en slant överlämnades. Jag tror mig även veta att de även öppnade sina privata plånböcker också…
Det här hittade jag senare på facebook:

De är fina de där gubbsen! <3

Nu raskt över till något helt annat: utan att avslöja min plan så kan jag säga att jag kommit på något jätteskojigt som jag ska försöka se till att få gubbarna att genomföra. Vet inte om de kommer tycka att det är såå roande men ni som följer dem på nätet kommer definitivt att tycka det!! Om jag är rädd att de ska rata min idé? Nää inte så värst, jag menar, de brukar ju vilja vara med på allt som är tokigt!
Vi hörs vidare om det!

Nu: God natt.

God fortsättning…

….på det nya året kära kamrater! Hoppas att ni är friska och krya!
Här i Dalom går dagarna sin gilla gång….någon har suttit i karantän då frugan varit sjuk i skit-Covid, någon har fått ny höftled, någon slipar på någon gammal jänkare och en eller ett par, tre, sju skruvar på sitt vidunder. Men alla drömmer om en solig sommar då man faktiskt får kramas och skålas med bikerbröder (och tanter så klart!)

Så här kan det se ut:

Det ser ju inte jättelovande ut för vår önskan om en sommar med mc-fester och diverse träffar….men hoppet är väl det sista som överger människan?! Så nu får vi hjälpas åt att hålla alla tummar gott folk!

Det här med Corona-avstånd…

….är ju inte så enkelt när man är med likasinnade….men alla gör så gott de kan I guess…

I lördags var det några som hade ett litet häng på klubben….FI FAN så härligt! Avundsjuk de luxe är jag!

Det såg ut så här:

MästerMekanikern hittade ett spännande fordon….så klart…
…sen försökte han umgås lite med de andra….
….men han kunde liksom inte hålla sig borta från de där fräääääna apparaterna….så klart!
De knallade förresten hem till Petra & Wetterskogspöjken…
Jo det är säkert, han är en Wetterskogspöjk denna där som står bredvid Mr P! Han har det i blodet, Wetterskogsgenerna, ni som var med förr vet hur de generna är! 😉
& LOBban, fina, stolliga LOBban, han var sig lik så klart! Tror han klarade sig hem utan att träffa Farbror Batong denna afton i alla fall!

För övrigt så tror jag att jag glömt att tacka ”mina” gullisar för födelsedagspresenten jag fick på min bemärkelsedag i november! Stort tack fina, älskade! Ni är ”mina” gubbs, alla dagar i veckan! Tack å puss! <3

Nämen!!!

…där är dom ju!! De där skitfarliga, hotfulla, elaka (läs: skitgulliga, rara, kärleksfulla) Galtgubbarna! <3 Vi har ju inte setts på en hel E.V.I.G.H.E.T så när vi nu möttes ville jag som bara hoppa jämfota & få såndäringa varma, stora bikerskramar!! Men si det går ju inte…..för det där J Ä V L A Covid-19-bajset….. Så jag fick helt enkelt träffa dem på avstånd och vara nöjd så! Men bara deras blotta närvaro får ju ens energidepåer att fyllas! Fina, fina gubbsen!

Nåt annat händer liksom inte här i Dalom. ETT (1) ynka inlägg under november månad….det är ju så jag får skämmas…..sorry….
Man hade väl hoppats på en liten gemytlig julmiddag på klubben i goda vänners lag, eller ett litet försiktigt barhäng…..men nejdå, det där viruset far ju omkring som en jävla raket här i världen, så det är bara att sitta isolerade hemma….

Men hoppet är väl det sista som överger oss va?! Så tillsammans kan vi väl hoppas på att vi SNART kan ses som vanligt igen?! Okej?!

Tragedi…

Förra helgen drabbades våra kamrater i Bonka Mc, Surahammar av en stor tragedi….deras fastighet ”Bonka Herrgård” började brinna och inget kunde räddas, allt brann ner till grunden…

Men som de kämpar de är så kommer de att försöka kämpa vidare och hitta en ny lokal.

Galtholmen Mc beklagar å det djupaste vad som hänt och vi hoppas att även våra kamrater där ute kan swisha ett bidrag! Stor som liten slant är till stor hjälp för Bonka Mc´s framtid!

Swishnummer: 1235411806

Grattis x 2

Idag fyller Lillebror år! 60 minsann! Han är ju liksom en av dem som var med och startade Galtholmen Mc på det tidiga 80-talet! Tack för det Lillebror och Happy Birthday, Happy Birthday to you!!
Nedan ser ni en bild på jubilaren!

Dessutom vill vi uppmärksamma våra goda vänner Katrine och Otto, Riggen Mc Trondheim! De gick ju och gifte sig i lördags!
G-R-A-T-T-I-S kära ni!

Kolla så tjusiga! <3

Kräftkalas…

….som inte blev som planerat på grund av det där förbannade, jäkla skitviruset…. Hydet Mc skulle ha kommit till Galtholmen, ätit kräftor och haft dansskorna på sig….men som sagt så sätter den där sjukan käppar i hjulet för alla försök att få umgås med älskade vänner…

Hur som helst så hade Galtarna och de närmaste ett eget litet kräftkalas vilket SÅ KLART även det blev superduper-trevligt! Även om vi saknade di där folket från Pannkakslandet som skulle suttit till bords med oss!

Här är några foton från kvällen:

I väntan på att asätarna skulle hamna på bordet…
MästerMekanikern talar med hunden och Hampus gör en såndäringa ankmun som man tydligen ska ha om man kollar in lite random konton på instagram…. Men vad du än gör Hampus, lova att inte spruta in nå skit i läpparna, okej?!
Roadcaptain!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: De är bra på mat de där Galtarna! Kolla längst ner i bild också, vad är det som sticker fram?! 🙂
Hittebarnet & Mr P! Just like the good old days! <3
Onkel Eklind & KaramEllen testade trummor! Viktigt att veta i tid vad man ska satsa på i musikskolan när man är sisådär 10 år! (Finns det ens musikskola nu för tiden??)
Det här var gott det!
Familjen Fight!
Vilket leende du har Moa!
Lite senare under aftonen kom Inge också, han hade varit på whiskeyprovning. Jag har precis för mig att man bara får en pytteliten slurk i glaset på såna där provningar. Men Inge verkade ha fått aningen mer än småslurkar!

För övrigt hörde jag att natten blev lång för vissa! Någon rullade hem framåt 08 på söndag morgon, någon annan sov på soffan i pojkrummet och kom väl hem framåt lunch! På den fronten är allt som vanligt! =)

Hugo och Philippe…

….från Gringos Mc, Belgien, var på besök förra veckan! De tog sig helt enkelt en liten mc-tur till gamla Svedala och besökte lite gamla vänner! DET gillas verkligen!!

Kompisar från förr! Hur länge Galtholmen har umgåtts med Gringos?! Tja….25 år tror jag i alla fall att det är!
Vad dom tittar på?! Mr P & MästerMekanikern kokade kräftor på partyverandan!
En liten mc-tur på torsdagen! Klart Hugo & Philippe ville tugga lite mil, att åka Belgien-Sverige T&R räcker självklart inte!
De for bland annat till Strul Mcc på en kopp fika. Philippe hade visst aldrig varit hos dem….? Märkligt….trodde ALLA belgare besökt deras Mälaren Runt-fest….
Fredag och middag på kvarterskrogen Retro! Elaka A & frugan var också med, skoj!
Det var ett stort gäng som ville vara med och äta med de belgiska vännerna!
Det var en trevlig afton i goda vänners lag!

På lördagen rullade Hugo & Philippe ner mot södra Sverige…..hörde att det stänkte en del från vägen…..för det regnar ju aldrig på en biker!