I torsdags var det röd dag….

….strålande solsken och en alldeles perfekt dag att ta en hojtur med kamrater! Det var en blandad skara vänner som samlades och for på tur….till Svärdsjö minsann! (hur fan man nu hamnar där…?!)

Det bör nämnas att det var tre personer från Pannkakslandet med på turen, men efter sisådär 5 mil så tappade de bort sig…..SKAPLIGT! Mr P skrattade gott åt att stockholmarna kollrade bort sig så fort de kommit utanför tullarna, Onkel Eklind konstaterade då att de faktiskt inte är några stockholmare, det handlar ju för fan om EN LAPP, EN SPANJOR och EN TUMBA-INDIAN! Aha, det förklarar ju det hela, då kan det ju liksom inte vara lätt att hitta i Dalom….

Samling vid pumpen! Radarparet KaramEllen å Morfar på plats, SÅ KLART!
I väntan på att alla ska bli redo…
….att fräsa iväg!
Chippen, Hydet Mc hade kommit till Dalom redan på onsdagen och haft en kväll i goda vänners lag. Olläää tyckte det var lite kallt på onsdagskvällen så han blev kvar i pannkakslandet till på torsdag morgon. Stackarn, kan inte vara lätt att vara så fryssen…. 😉
Jag tyckte det såg ut som att Galtarna satt och glodde på ett gäng utbölingar (läs: stockholmare) men Farbror Brask kontrade snabbt med att deras glosögon berodde på att utbölingarna fått sin mat först!
Är det inte vackert så säg!
Det här är mysigt det, ett gäng kamrater på tur, en äcklig pizza någonstans i Sverige! Precis som det ska vara!

Jag ser det snöar…

…jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! Nej inte ett jävla dugg faktiskt! Det är ju 12:e maj!! Vad är det för fel på Kung Bore egentligen? Har det slagit runt fullständigt för honom? VA VA VA???

Det räcker tydligen inte med den här Corona-skiten som gjort att typ ALLA sommarens kalas är inställda, nej nu ska det ramla ner snöflingor stora som dasslock från himlen också!

I helgen som var så fick vi ju i alla fall se en och annan solstråle och gubbsen gav sig genast ut på tur…..men kylan, den där jäkla kylan kan ju få vem som helst att förfrysa stora delar av kroppen…

Jämmer och elände….nu får det väl vända kan man tycka. Vi behöver alla svinga en bägare i goda vänners lag och tanka energi i stora, lufsiga bikers-kramar!

Sköna maj välkommen…

…fast jag tycker nog inte att maj har visat sig från sin bästa sida i år….men snart så vänder det nog!

På sista april var vi en liten skara som var på klubben, hade lite knytis och eldade upp brasan. Lugnt och stillsamt bara, eller ja, några tappra Galtar höll låda som vanligt under natten och de mådde väl som de förtjänade igår på första maj!

Nejdå KaramEllen, MästerMekanikern kommer inte äta upp dig, det är bara när han ser mat som han blir så där! =)
Brasan är tänd, skynda skynda!
Mr P gjorde sitt bästa för att rädda Herr Tall som hade det lite hett om barren!
Lugnt och fint som sagt!

Märkligt…

Visst sjutton känns den här Coronagrejen märklig, ja alltså det är ju inte alls speciellt förvånande att det dyker upp suspekta virusar från länder som älskar att äta allehanda djur, säkert illa tillagade eller rent av råa… Det som känns märkligt är ju det här att man inte kan träffas som man är van vid…. Alla mc-fester ställs in, så även Rubbish Mc´s 40-årsjubileum…

Jäkligt trist men det är ju som det är….

Mitt i allt elände så tänkte jag lägga upp nåt som liksom får en att le och bli varm i hjärtat! Jag har helt enkelt snott en bild från Brotherhood Mc på vår gode vän Frits och hans son! Är det inte vackert så säg!

Glad Påsk kära vänner….

…hoppas att ni alla har en skön och trevlig helg! Ser att det är många som tagit eller är på väg att ta årets premiärtur. Kör försiktigt please, ni vet de där dårarna vi kallar bilister…….många av dem har liksom noll koll…..

Påsk som sagt och världen plågas fortfarande av Coronaviruset….vårens alla mc-träffar är inställda och många av sommarens…..det blir en mycket märklig hoj-säsong det här…

Till nåt annat som jag tror framkallar en och annan liten tår…
I veckan såg Mr P ett inlägg på Snacka om Avesta-sidan på facebook där man bad om bidrag till att köpa lite påskgott till familjer i Avesta som helt enkelt inte har råd…. Benny ringde upp kvinnan som höll i det hela & meddelade henne att både Galtholmen Mc & Mr P själv skulle skänka pengar! Han mötte upp den mycket tacksamma kvinnan & överlämnade x antal kronor. Igår publicerades nedanstående inlägg på facebook!
Älskade bikergubbar, ni har hjärtat på rätta stället!

April, april din dumma sill

1.a april idag, det står inte på förrän det är maj också. Fler och fler mc-träffar ställs in och fortsätter den här jäkla pandemin så lär det ju bli en sommar helt utan träffar…….konstigt det skulle kännas….

I lördags var det i alla fall ett gäng Galtar med frugor som träffades på klubben och käkade och hade lite gemytligt umgänge. Som ni alla vet så är ju Galtarna bäst i världen på att roa sig själva så det var både supertrevligt och blev supersent…. Här är några foton:

Corona

När det skrivs om Corona på den här sidan så borde det ju vara självklart att det är öl vi snackar om…..men i dessa tider så är det något helt annat som ni alla förstår….. Ett virus sprids med ljudets hastighet och världen är helt upp och ner…. Personligen så tycker jag att det här känns rätt så otäckt…..en del säger: ”äh, det är bara en vanlig gammal flunsa, inget att härja över….” Hmm…är det verkligen så det är? Världen verkar stängas ner del för del och hela städer har utegångsförbud….. Mig veterligen så brukar man inte göra så när en ”vanlig gammal flunsa” härjar….

I bikervärlden ställs diverse arrangemang in också, till exempel meddelades det i förra veckan att SuperRally på Öland är inställt. Corona gör sig påmind i alla delar av samhället…

Vi måste försöka ha lite trevligt med våra vänner trots det som pågår. Det funkar om vi alla använder sunt förnuft, det vill säga: stanna hemma om du känner dig det minsta krasslig, tvätta klövarna ofta och noga och håll lite avstånd.

I lördags hade i alla fall vi trevligt! En lugn och fin kväll hos Mr & Mrs P, sedan stormade det in några från Immortals Mc och Underground Mc som behövde fukta sina torra strupar. Det var en kort visit, men ack så trevlig!

Var rädda om er och var rädda om varandra!

Moonbike Show…

…gick ju av stapeln förra helgen! Då samlas många bikers för att kolla in årets utställningshojar! Här kommer några foton…

Dom där stollarna ni vet, typ Galtarnas brothers from some other mothers!
Sofia Hogs var på plats! & Uffe är barnkär som få!
Pekka, Sofia Hogs, hade köpt någon frän tavla!
Matte, Hydet Mc var på tur till Dalom…
…med Ollääää! Kvällen fortsatte så klart men efter detta fick morsan åka hemåt med trött lillkråka!

Moon-Håkan hade beställt middag av Galtholmen till alla utställare. Så vid 19-tiden rasade det in matgäster! & jag antar att gästerna blev nöjda med arrangemanget, det brukar ju vara svårt att bli missnöjd när Galtgubbarna fixar!

Garagehäng….

…är ju nåt av det mysigaste som finns! En hederlig gammal garagefest helt enkelt, där man sitter bland motorcyklar, verktyg och allehanda garageinredning! & det var precis vad de hade i fredags….

Hur mysigt?!

….sedan gick de upp till Kulturgaraget och kollade in Papa Dee.
En bra fredag!

Papa Dee

Kommande lördag är det dags för Moonbike Show i Hyttan igen!! Klockan 10:00-18:00 pågår utställningen i Verket/Hyttan i Avesta. Vi ses väl där?!