Rock n´Roll…

Föregående helg fick vi finfrämmande av Gisle från Rubbish Mc, sååå kul!! Nu när de vågar sig över gränsen så kanske vi får lite mer besök från våra norska kamrater igen! & det är väl förresten hög tid för oss att fara dit med för den delen!!

I fredags var det mat, mys och irish coffee på klubben, det såg ut ungefär så här:

Gisle var avslappnad som alltid hemma på Galtholmen! & Smuts fyllde år, ungefär 45! Grattis kamrat!
Nobbe Viking har dykt upp allt oftare på klubben! Det gillas! Han kommer aldrig förstå själv hur jävla rolig han är!! 🙂
Onkel Eklind & Lill-Olle tog sig ett glas! & Prinsesssan Ellen charmade dem big time! Så klart!
Ser ni vilken mysfaktor det är! Helt fantastiskt att få mingla runt bland vänner igen!
& Chris med fruga från Brotherhood Mc Antwerpen kom på besök! Fantastiskt skoj!
Gisle & Mr P!
Skägg-murvlarna skötte baren! Eller ja, de stod där i alla fall…. Kicka hoppade jämfota där i bakgrunden…
Morfar & Prinsessan Ellen talade om något viktigt som vanligt!
Alfons Å & Trötter tog sig en kall i den kyliga kvällen.

Sen blev det lördag och som det lät på fredagen så skulle ALLLAAAAA gå på Mustasch på Torp på lördagen!! Men det kan vara så att man vissnar lite om man håller låda HELA natten…så på lördagen var det några som föll bort från the Partyanimals! Så kan det gå!

En fin helg hur som helst! Tack kamrater!

De rör på sig!

Minsann! Sååå härligt att mc-träffarna rullat igång så sakteliga!

I början av augusti var de ett gäng som for till Svackan Mc i Heby. Mr P & co. träffade några gubbs från Svackan Mc på något Super Rally någon gång och på den vägen är det!

Ser ju riktigt gemytligt ut!
Livemusic! Så klart!
Jodå, de är danssanta de där gubbsen!
& framåt natten diskuterades det extremt viktiga ämnen. Som vanligt! 🙂

& helgen efter det for BolibompaTommy till Sofia Hogs på Run to the Fun! Han och några stollar från Odendisa! Ja ni förstår ju själva hur det gick! 😉

En Trampare fastnade visst på bild också!

Kommande helg kan jag tänka mig att det är några som far till Strul Mcc. Det blir ju alltså Mälaren Runt-fest i år, om än i lite mindre skala! Men det blir säkert Rock n´Roll ändå!

Wild Goose-besök & händiga gubbs!

Så var augusti här också. Men som jag tidigare nämnt så märks det att kamrater vågar röra sig lite mer numer, det är såå skojigt att ses igen! & ibland kommer ju faktiskt nya bekantskaper på besök också! Ni vet vår norska vän Tor? Han är ju med i Wild Goose Mc nu för tiden och han hade tipsat sin president med fru om att besöka Galtholmen Mc om de hade vägarna förbi! Sagt och gjort, härom dagen dök de upp för lite umgänge och övernattning! Mycket trevligt! Se bild nedan:

& så döptes Galtholmen Mc om till Byggare Bob Mc för en stund! I ALLA år har man kilat ut på trappan för att ta en nypa frisk luft eller kanske för att dra ett halsbloss (Gud förbjude…) och samtliga som stått där på farstukvisten har fått ytterdörren slagen i ryggen när näste man kom utkilandes…. Så nu gjorde de slag i saken och passade då på att bygga ihop farstukvisten med partyaltanen! Är de inte händiga så säg!!

Men vad i hela fridens namn gör du där under Roadcaptain?! Tur att dina bröder tycker om dig, annars hade du kanske blivit kvar där under….
Hur bra blev det här då?!
Ni är sååå bra!! Som vanligt!!