Team Mandelmanns

Så var det fredag igen, för exakt en vecka sedan satt vi i bussarna upp till kamraterna i Trondheim!

Ni som inte är uppbokade på giganternas kamp, det vill säga en årliga 5-kampen, vill jag uppmana att åka på Speedweekend i Årsunda. Där ska ju ingen mindre än Ola L-P köra på sin V8!! Tydligen heter teamet Mandelmanns, fråga mig inte varför, men det finns säkert en fiffig förklaring till det! På bilden nedan ser ni delar av teamet, mannen till höger är ingen mindre än legenden Kent Wetterskog och galningen till vänster känner ni väl alla igen 🙂

Rubbish Mc

Vi drog till Rubbish Mc i Trondheim i fredags! Det var undertecknad och de här pajsarna som for:

Vi hade sedan en hysteriskt skojig helg hos våra norska kamrater! & som de tog hand om oss, herrejösses! Det viktigaste av allt hade de laddat upp med, ja ni vet vad jag snackar om, rödmyggen ja! Litervis som vi sörplade i oss glas efter glas, eller mer tillbringare efter tillbringare! & så maten! Jag har nästan börjat tro att de är feeders, att de vill att vi ska få ännu mer späck på våra kroppar, för herre min skapare vad mycket mat!

Jag ska fixa lite foton från helgen och jag håller på att skriva en liten klassisk reseberättelse!

Men tack kära, kära vänner i Rubbish Mc, TACK för en härlig helg! Ni gör den här världen bra jävla mycket skojigare!

On the road again…

Kan väl kanske vara så att Galtholmen Partyanimals with friends ska på tur över helgen! Kan väl kanske vara så att det blir en sån däringa galenpanneresa i vanlig ordning! 😉 65 mil imorgon går nog som en dans, men 65 mil hem på söndag är nog mindre dansig kan jag tänka mig….

Här kommer ett par bilder från torsdagsmys nu ikväll:

 

 

Fredagsmys…

….var det ikväll! Ni vet sånt där gammalt hederligt garagehäng, där alla slags deltagare liksom finns med…
Typ så här:


En som skruvar och däremellan funderar lite på sitt skruvande (DGT)


En som tror sig ha sitt skruvande på banan, eventuellt så ska han bara… (Alfons Åberg)


& två som tittar på och dricker bärs! (DannyBoy & Trötter)

Komplett liksom!
Hoppas ni andra har en fin fredagskväll också!

Jag blir GAAAALEN….

….när jag inte fattar hur jag ska göra! Har lagt upp ett album från Julgransplundringen och här i admindelen ser det så rätt och riktigt ut men det ni ser är ju för fan i oordning! Jag hatar oordning! Måste gå från datorn ett slag och andas får se om jag löser problemet om ett tag….

Jag vill bara passa på att visa er bilden som uteblev igår…

Mr P på mässa med jobbet med tillhörande middag i lördags kväll…. Måste säga att det är lite konstiga arrangemang de åker på. Okej att Mr P har den där mössan på sig (Mumin har skjutit djuret och fått den uppsydd especially för Mr P, det är kärlek det!) för det är ju sällan man ser honom utan någon slags huvudbonad, men de där slalomglasögonen känns ju lite udda! Undrar om han hade de på sig när han for iväg i taxi till Sofia Hogs också?!

SLEMber Plåt….

….fyller år idag! Grattis kära du! Hoppas att du snart blir med på nåt partyparty!!

I lördags var Mr P på mässa i Pannkakslandet med sina kollegor. & nu skulle jag visa en bild från deras gemensamma mässmiddag men jag lyckas just nu inte med det tekniska så jag visar den i nästa inlägg. Hur som helst så hade ju Sofia Hogs sitt mässhäng i lördags också och dit var ju Mr P sugen att åka så klart! Hux flux hade Spanjoren och Oaklime bestämt sig för att fara ner, Oaklime skulle köra, ja passa på att göra ett kors i taket! Spanjoren frågade Mr P om de skulle fara förbi Mrs P och hämta upp hans väst, men han svarade att den hade han faktiskt med sig! Den luringen! Hur som helst så besökte de Sofia och de hade nog trevligt för Spanjoren kom inte hem förrän vid 04-rycket…

Imorgon laddar jag upp bilder från julgransplundringen hos Strul Mcc, så häng med!!