Årets 5-kamp….

…gick av stapeln igår lördag. I år var Mc-Kvinnorna Västmanland arrangörer och de lånade Mashed Kidneys place. Jag var ju själv inte på plats men hittade ett par bilder på nätet….

Tydligen bar de kjol dagen till ära! Älskar att de bjussar på sig själva i alla lägen!!
Åhh vad jag hade velat se Trötter med en rockring IRL! Någon som har film?! Vänligen skicka till mig!! Tydligen kunde man även bli av med braxerna om man hade otur….!!

Jag vet dock inte hur det gick i tävlingen, vilka som vann och vilka som fick ta på sig dumstruten! Men jag misstänker att de hade skojigt!

Igår invigde Rubbish Mc sin nya klubblokal och ingen av oss kunde tyvärr närvara…..fast vi var ju där och hade en egen invigning redan för ett år sedan, så det så! I och med att det inte var några Galtholmen Partyanimals with friends på plats så gick det säkert inte åt så mycket rödmygge heller! 😉 Hoppas ni hade kul som fasiken i alla fall!!

Trötter med rockringen…..kan inte sluta skratta högt för mig själv…..!!!

Fredag….

….och idag var det ett gäng Galtar, vänner och Odendisor som åkte flygmaskin till Brotherhood Mc i Antwerpen….det är ju nämligen dags för årets upplaga av….

Här den obligatoriska bärsen på Bromma Flygplats!

De landade för en stund sedan och Mr P ringde genast till undertecknad för att kolla läget med lilla familjen och tala om att allt var bra. Han meddelade även att de nu hade två starköl tills de är framme hos Brotherhood, två starköl är visst det samma som 4 mil!


Loggade sedan in på fejjan och hittade det här fotot på min sida som Onkel Eklind lagt ut….

….fotot med tillhörande text: ”Cathrin, nu äre så där igen….märkligt…” Näru min vän, det är inte märkligt alls, det är precis som vanligt och som det ska vara!

Så nu är de alltså på belgisk mark igen och de kommer ha rock n´roll hela helgen!

Här hemma genomförs årets Moon Bike Show imorgon lördag och det ryktas att en Galt-hoj ska ställas ut! Men det visar sig imorgon! Vi kanske ses nåt hur som helst! Kör försiktigt om ni åker upp hit till Dalom!

Flygande kilometern…

….i Årsunda gick av stapeln förra helgen och Ola L-P var på plats med V8:an! Han körde utav bara helvete och kom upp i 208 km/h. Personligen kan jag tycka att man är lite extra galen för att genomföra något dylikt på is, men men…!

Hela Team Mandelmann var så klart med och hos teamet lagades det delikat mat! Legenden Kent Wetterskog bossade över grillen och Oma kockade ihop delikatesser som han är specialist på! Kön ringlade sig lång fram till Mandelmanns restaurang!

Dagen flöt på bra och nu siktar Ola L-P och teamet på nya äventyr!

Genomgång….sitter allt där det ska?!
Team Mandelmanns i depån!
MästerMekanikern passade på att käka lite…..”det här är gott det” sa han några gånger under dagen….otippat! 🙂
Ett par till Galtar var också på plats, här Farbror B, konstigt att han inte hade nåt ätbart i näven precis som MästerMekanikern! 😉
Stilstudie innan start! Snygg strut där fram förresten!