Att umgås med dom…

I lördags var det en liten julfest på klubben och när jag satt där så slog det mig att det gått (väldigt) många år och det har runnit (väldigt) mycket vatten under broarna sedan jag började umgås med de där gubbarna. I vår är det närmare bestämt 28! (TJUGOÅTTA!) år sedan jag var på fest där första gången…!
Jag satt där och såg mig omkring och tänkte på hur mycket jag trivs på den här mc-klubben och med de där gubbsen, OCH med frugorna för all del! Jag tänkte på all galenskap, på alla mc-träffar, på alla Norge-resor vi delat. Men jag tänkte även på all omtanke och värme, både under perioder av glädje och sorg! Jag är så innerligt tacksam att det var just där jag hamnade när jag vimsade runt på en massa okända stigar som jag inte visste var de skulle leda mig. Jag är så tacksam för att jag hittade hem.
Galtholmen Mc – jag är så tacksam för er, för vänskapen, för att ni är lite galna! TACK och God Jul!

Här kommer lite foton från en mysig liten julfest:

Morfar & lilla Karamellen. Så klart!
Nej men Trötter, inte vara skeptisk till maten nu….
…MästerMekanikern sitter ju bredvid dig och säger ”Det här är gott det!”
Farbror Brask…
…vem annars skulle ta på sig en sån där snygg (harklar mig) tröja…?
När en lördag blir mysig på riktig!
Julen är barnens högtid! Stella gjorde ett toppenjobb med de små! De pysslade, dansade runt granen, åt godis….!
Ja just, ja….MästerMekanikern hängde lite med kiddosarna också!
Lilla pepparkaksgumman Ellen och en av hennes absoluta favoriter! Lill-Olleeee!!!
Nästa generations trumslagare!
Bästa baren alla kategorier!
Bruuuudarna!

December är här…

….& det där viruset tycks härja fritt igen…. Gubbsen skulle ha varit till Black Hawks Mc i Belgien under helgen som var. & de var så glada och såg fram emot det sååå mycket! MEN….de fick snällt inse att det inte var en bra idé just nu med tanke på att viruset sprids med vindens hastighet…

Nåväl, istället hade de ett litet samkväm på klubben. Några Grisdisor och ett par annat folk av löst slag och vips så var livet fantastiskt igen! Nej, de var nog inte så många i antal, men som bekant så behöver inte Grisdisorna vara så många i antal för att skapa Rock n´Roll och kul som fan!

Man behöver ju inte vara så många för att ta sig en riktig bläcka och övernatta på festen! Fråga till exempel Stellan när han kom hem på söndagen! 😉