När Odendisorna bjuder över Galtholmarna…

…på ett litet spontanhäng….så kan det faktiskt vara så att de vinner tävlingen vilka som har flest i varje ben…. De där Salastollarna verkade verkligen ha vunnit härom sistens…viskade en liten fågel i mitt öra! 😉

Hur som helst, fint att man kan börja umgås igen! Längtan efter kamrater har varit stor de senaste 2 (TVÅ) åren!! <3

Nej här ser det väl inte så farligt ut…men tro mig, skenet kan bedra!
Mr P körde bil klockan 09:00 dagen efter. Vad sa ni nu då?!? VA VA VA???

Glömde en VIKTIG sak!!

Här kommer en uppmaning till alla bikers som har en partner:

Nu är det ju som så att det verkar som att livet håller på att återgå till det normala efter den där nedrans Covid-19….det betyder ju också att bikerlivet är på väg att bli som det ska igen! Ni vet, med mc-träffar hela sommaren och andra gemytliga sammankomster och åkturer! Jag misstänker att de flesta bikers just nu har en uppdämd längtan inom sig just nu vilket gör att de vill åka på ALLT ALLT ALLT kommande sommar! Men då vill jag uppmana er följande:

KRATTA FÖRE!!!
Imorgon är det nämligen:

….slå då på stort! Blommor, choklad, underkläder….you name it!! Det är liksom en del i det här krattandet ni behöver göra i förskott så att partnern kan påminnas om ALLT ni gjort när denne morrar över att ni hela tiden ska åka på dessa mc-träffar! Fiffigt va?! Så gå all in imorgon och alla kommande dagar som det passar innan sommaren så ska ni se att ni får en finfin sommar med många mil och långa sommarnätter på dessa underbara mc-träffar!

Tacka mig sedan för tipset med en kall när vi ses!

En vanlig lördag i februari…

….kan va som så att man börjar dagen med att åka ut till Dalälvens strand i Folkärna. Där skådar man sedan Ola L-P då han ger full gas på Dalälvens is… Inget jag skulle ägna mig åt direkt…att köra på isen alltså…men är man född galen så är man ju….att tigerns ränder aldrig går ur är han ju ett levande bevis på vår käre Ola L-P!

Danny Boy och Farbror B var på plats…
…likaså Spanjoren och Legenden Wetterskog…
Är man Onkel åt en prinsessa så blir man med automatik även det åt Prinsessans hund. Det är sen gammalt.
Vad alla tittade på?!
Ola L-P SÅ KLART!!
Dessvärre är det lite vajsing med kopplingen så de har lite att pyssla med innan SpeedWeekend i Årsunda om ett par veckor!
Sen var det korvgrilling som sig bör! Funderar om Farbror B fått en släng av Corona eller annan hiskelig bacill…?! Han åt nämligen INTE en enda korv…?? Det var ju jättekonstigt kan jag tycka!! Han skyllde på att han strax skulle äta brunch med frugan men det har väl aldrig hindrat Farbror B från att äta ett par tre fem korvar med bröd som förrätt??

På lördagskvällen var de ett gäng som samlades på klubben för mys, ett par kalla och spelet ”pinnen!” Det behövs liksom inte mer än så för att det ska kännas varmt och skönt i hjärtat! Att få vara med fina vänner!! <3

Hur mysigt?! VA?!
Pinnen liksom! Ser framför mig att det där ska fram när de har betydligt fler innanför västen och hur sedan det ska gå….!

Galtholmen <3 barnen

I dessa tider arrangeras ju typ INGEN-JÄVLA-TING & då inte heller någon julgransplundring för barnen heller….. Så vad gör man?! Jo man ordnar helt enkelt en egen julgransplundring! & var är bästa stället att ha den på då?! Jo Galtholmen Mc! Så klart!

Sagt och gjort. Mr & Mrs P gick all in och köpte enorma godispåsar som de paketerade, det gjordes en spellista med plundringslåtar, korv sattes på kokning och en fiskdamm installerades! En äkta tatuerare installerade sig för att tatuera alla barnen med valfritt antal tattoos!

Klockan 15:00 på D-day stormade 5 förväntansfulla kiddos in i lokalen! De skulle ha varit fler men LOBban-kidsen, Hampus Junior & Manne-kidsen satt hemma i karantän….
Sen blev det full fart runt granen, tjo och tjim och glädjefyllda barnögon! Såå roligt!

Tack Galtholmen Mc för att kidsen fick ta över er lokal för några timmar! & tack Mr & Mrs P för ALLT med julgransplundringen! <3

Här kommer några bilder! (alla föräldrar är tillfrågade om publicering av dessa!):

Edvin, Axel, Signe, Ellen, Maja!