Det regnar aldrig på en biker….

…& det är väl en jävla tur det! För idag åkte gubbsen på Club Run! Eller inte vet jag om jag vill kalla det för Club Run….de var enbart 6 stycken som rullade iväg, det var: Farbror Brask, Trötter, DannyBoy, YammaJansson, Käftsmällen Hampus & Hängisen! OCH imorgon anländer Mr P. Så klart! Det har liksom alltid varit så genom åren. Ofta när vi farit iväg någonstans så har Mr P varit tvungen att arbeta till stängning på fredagen eller lördag och då har vi andra ju redan farit iväg, men Mr P är ju inte den som är den, så han har helt enkelt kommit i flygande fläng efter på bredställ! & vi brukar ha uppskattat när han ska dyka upp och om vi har gissat på, säg 15:30, så har han anlänt senast 15:00! Ja ni som känner Mr P fattar! 😉

Nåväl, de rullade iväg och hamnade i – Västervik!

Tydligen så är det gamla fängelset i Västervik ett jävla schysst ställe! Nu för tiden!
Den obligatoriska bärsen vid framkomsten!
Ser liksom framför mig Björnligan som kikar ut från dörrarna! Ja gubbsen är ju ungefär lika farliga som självaste Björnligan! Gullisarna!

Hoppas ni får en fin helg kära gubbar! Imorgon ska visst sooooolen anlända! Kör fint så ses vi och hörs snart! Pusshej!

MästerMekanikern 60!!

Tro det eller ej, men förra veckan fyllde MästerMekanikern 60 år! And still going strong!
Grattis kompis!

I tisdags fick han veta att han och Mr P skulle åka på en liten tur om torsdan. Färdigt med det! Men det var inte det minsta färdigt med det! För när torsdagen kom så rullade Mr P och MM iväg men bara efter sisådär 5 kilometer svängde Mr P in på en parkeringsficka och där hade ett gäng kamrater slutit upp, det var: Doktor Harley Davidson, BolibompaTommy, Pepsi, Onkel och Spanjoren. Tyckte väl att det inte kunde bli ett stolligare gäng än så men i Strängnäs anslöt även Hydet-Ollääää och Hydet-Chippen!!
Nu snackar vi gubbresa de luxe!! 🙂

De gjorde en liten tripp i vårt avlånga land för att fira MästerMekanikerns första 60 jordsnurr: en natt hos Josa och Catrin i Åtvidaberg, en natt i Borgholm på Öland och en natt i Norrköping!

Det kommer foton, men bjussar på ett gammalt foto så länge på jubilaren!

Vad fan var det som hände?! undrar MM 🙂

Kära maj välkommen…

….sjöng vi inte på sista april! Men det här årets sista vårmånad var såå välkommen! Dessvärre har ju värmen lyst med sin frånvaro men nu så gott folk, nu finns det hopp om att det blir sommar även i år!

Vad säger ni, ska vi våga hoppas på att någon liten mc-träff kan bli av framåt sensommaren eller hösten också!? Ja jag tycker vi vågar hoppas! Hoppet är ju det sista som överger människan sägs det!

Sista april på Galtholmen var lugn och stillsam och det var en liten men naggande god skara som hade samlats för att blicka in i elden. Men som bekant så behöver det ju varken vara flera kompanier eller kungligheter med på kalaset för att det ska vara skoj! Fråga Trötter, BolibompaTommy och Da Flower vettja! De satt visst i baren och drack hårdsprit ända fram till klockan slog söndag morgon! Vill man så kan man, heter det ju i folkmun. Men enligt Pepsi heter det ”vill man så får man!”

En stilla stund i baren är aldrig fel.
Da Flower förgyllde aftonen med sin närvaro.
Har man inte supit omkull på klubbgolvet så kan man ju alltid vara lekfarbror på golvet! Om prinsessan har en Sverigeoverall på sig? Hell yeah!!
Köra cross med MästerMekanikern utan att crossen är startad var skojigt! Den låter ju liksom illa om den startas och prinsessöron gillar ENBART Harley Davidson-soundet!
Traktorn klarade sig!
Världens i särklass bästa hållplats! <3