Hoppas midsommar….

…var bra för er alla! Galtarna var både lite här och där. Några for till AB Anfall som inte bara firade midsommar, de firade nämligen 50 years on the road också! Inte illa pinkat!

Oklart vad de tittade på men det verkar som det var nåt inressant i alla fall!

Andra var så där galna, våldsamma och farliga, ni vet så där som Galtholmare är i största allmänhet…. Jag fick faktiskt till ett videobevis också…..kolla här, man kan ju bli livrädd för mindre….:

Miners Mc

firade 30 år på vägarna förra helgen. Galtarna var där med och enligt ryktet blev de lite yrsligt….men trevligt så klart!

Lägg sju tomburkar under huvudkudden på midsommaraftons kväll så kan ni panta och få sju kronor på midsommardagen. OBS! Funkar ej med smuggelbärs!

Det är nåt varje helg….

…& förrförra helgen hade Mashed Kidneys Mc 40-årsjubileum & ett gäng Galtar for givetvis dit!! Kamrater ska firas så klart!

Jag är ledsen att jag inte kan skriva några galna reseberättelser eller nyhetstexter med heltokiga detaljer……så måste det ju få vara i och med att jag spenderar mina helger med MiniMe….men misströsta inte, det kommer en tid när hon hoppar jämfota och vill sova hos mormor…..så I´ll be back, tro inget annat!! =)

Här är några foton från Skultuna:

Hemma från SR….

I söndags kväll kom gubbsen hem från finska finland! De hade haft det lajbans så klart & Super Rally hade varit……ja typ som SR alltid är.

För att göra en lång historia kort….när lilla KaramEllen döptes fick hon en babbel av Tommen & Lena. Babbeln heter så klart typ dodo eller nåt men KaramEllen & hennes mamma döpte den så klart till Tommen! Så under den här resan har så klart mycket handlat om babblarna! Nedan ser ni när babblarn Tommen skickade en hälsning till sin kompis Ellen 🙂

<3
På väg hem. Legenden från Sifferbo & en man som heter Ove anlände Finland & SR på fredagen, tog sig en stänkare & vände hem mot Sifferbo redan på lördagen. De var alltså bara dit & vände typ!
När gubbsen anlände Avesta stannade de givetvis till på Southfork & stimmade lite med Ellen…. <3
…där bjöds de dock inte på något starkare än rabarbersaft!

Framme på SR 2019…

Gubbsen kom fram till Super Rally 2019 i Himos, Finland idag! För att ta sig dit tog de sig en partynatt hos Twin Club i Norrtälje, vidare till Åland, sen båtar via några småöar. Slutligen anlände de fastlandet i Finland och inatt sov de i Tammerfors, idag på eftermiddagen installerade de sig på SR! Gubbsen öser på!! Idag mötte även Mumin upp…så nu går det bara utför! 😉

Hela ligan!
Ett kanonfoto på Mr P! Trots att Onkel hade ojämt antal rackare i fingrarna så lyckades han ta ett superfoto!! Men är objektet så här snyggt så kan väl vem som helst fota! =)
Härom natten spenderades mitt ute i skogen, bara gubbsen, Mr P ringde & berättade att de hade så där helt hysteriskt skojigt!! Det tvivlar jag inte alls på, med dessa människor har man tokroligt var man än är!!

Fler vänner….

….anlände sedan i fredags kväll, det var 12 bikers från Österrike och Schweiz, det är kamrater som Mr P & co träffat tidigare på Super Rally och nu ville de göra ett stopp på Galtholmen innan vidare färd till Norrtälje och sedan till SR i Finland! De kom på fredagskvällen och då följde trevligt samkväm så klart! På lördag förmiddag tog de sällskap med Mr P & co till Norrtälje!

KaramEllen ville så klart säga hejdå, vi ses snart! till morfar <3
Det här är väl vackert! Packade motorcyklar….
….snart på rull på väg mot nästa äventyr!
Choppar-morfar och Onkel på g!
Alla drogs till morfars lilla KaramEllen så klart!
Onkel gör sig redo för avfärd!

Regn Östersund – Avesta….

….hur kul är det?? Visst, det regnar aldrig på en biker, men nån jävla måtta får det ju lov att vara kan jag tycka… Det var alltså några medlemmar från Rubbish Mc som kom från Trondheim i torsdags och körde i regn från Östersund och ända hit…..burr kan man ju säga…

Trots detta så var de strålande glada över att komma till Galtholmen igen!

Emil & Alfred var glada att ses igen, så klart! Det är några morgnar man hört: Det är du och jag Alfred……ja det är du och jag Emil….. =)
Roger behövde skruva lite innan färden fortsatte.
Jajjemän, Allan var med!! Vad sa ni nu då????
Gisle den alltid leende gutten! Som till sist återvände som medlem i Rubbish Mc! Bra beslut!

På fredagen for norrmännen vidare till Twin Club Mc i Norrtälje där årets upplaga av Custom Bike Show genomförs i helgen och dessutom firar Twin Club 50 år också! Några Galtar for också dit under fredagen, men varför åka i samlad trupp när man kan åka i mindre grupper….haha….allt är som vanligt!