Märkligt…

Visst sjutton känns den här Coronagrejen märklig, ja alltså det är ju inte alls speciellt förvånande att det dyker upp suspekta virusar från länder som älskar att äta allehanda djur, säkert illa tillagade eller rent av råa… Det som känns märkligt är ju det här att man inte kan träffas som man är van vid…. Alla mc-fester ställs in, så även Rubbish Mc´s 40-årsjubileum…

Jäkligt trist men det är ju som det är….

Mitt i allt elände så tänkte jag lägga upp nåt som liksom får en att le och bli varm i hjärtat! Jag har helt enkelt snott en bild från Brotherhood Mc på vår gode vän Frits och hans son! Är det inte vackert så säg!

Glad Påsk kära vänner….

…hoppas att ni alla har en skön och trevlig helg! Ser att det är många som tagit eller är på väg att ta årets premiärtur. Kör försiktigt please, ni vet de där dårarna vi kallar bilister…….många av dem har liksom noll koll…..

Påsk som sagt och världen plågas fortfarande av Coronaviruset….vårens alla mc-träffar är inställda och många av sommarens…..det blir en mycket märklig hoj-säsong det här…

Till nåt annat som jag tror framkallar en och annan liten tår…
I veckan såg Mr P ett inlägg på Snacka om Avesta-sidan på facebook där man bad om bidrag till att köpa lite påskgott till familjer i Avesta som helt enkelt inte har råd…. Benny ringde upp kvinnan som höll i det hela & meddelade henne att både Galtholmen Mc & Mr P själv skulle skänka pengar! Han mötte upp den mycket tacksamma kvinnan & överlämnade x antal kronor. Igår publicerades nedanstående inlägg på facebook!
Älskade bikergubbar, ni har hjärtat på rätta stället!

April, april din dumma sill

1.a april idag, det står inte på förrän det är maj också. Fler och fler mc-träffar ställs in och fortsätter den här jäkla pandemin så lär det ju bli en sommar helt utan träffar…….konstigt det skulle kännas….

I lördags var det i alla fall ett gäng Galtar med frugor som träffades på klubben och käkade och hade lite gemytligt umgänge. Som ni alla vet så är ju Galtarna bäst i världen på att roa sig själva så det var både supertrevligt och blev supersent…. Här är några foton: