Hjärtat på rätta stället…

….det har Galtholmen-gubbarna! Men det tror jag att ni redan visste!

Här i Avesta finns det något som heter ”Hjälp nära dig” och dit vänder sig familjer som har det tufft. Till påsk förra året var Galtholmen Mc med och bidrog till att familjer som har det extremt tufft ekonomiskt skulle få lite påskmat och barnen ett litet påskägg. Nu till jul bad ”Hjälp nära dig” om bidrag till julmat och julklappar till barnen. När önskan om bidrag till jul kom ut på sociala medier var gubbsen rörande överens om att hjälpa till, så klart! Så klubbkassan öppnades och en slant överlämnades. Jag tror mig även veta att de även öppnade sina privata plånböcker också…
Det här hittade jag senare på facebook:

De är fina de där gubbsen! <3

Nu raskt över till något helt annat: utan att avslöja min plan så kan jag säga att jag kommit på något jätteskojigt som jag ska försöka se till att få gubbarna att genomföra. Vet inte om de kommer tycka att det är såå roande men ni som följer dem på nätet kommer definitivt att tycka det!! Om jag är rädd att de ska rata min idé? Nää inte så värst, jag menar, de brukar ju vilja vara med på allt som är tokigt!
Vi hörs vidare om det!

Nu: God natt.

God fortsättning…

….på det nya året kära kamrater! Hoppas att ni är friska och krya!
Här i Dalom går dagarna sin gilla gång….någon har suttit i karantän då frugan varit sjuk i skit-Covid, någon har fått ny höftled, någon slipar på någon gammal jänkare och en eller ett par, tre, sju skruvar på sitt vidunder. Men alla drömmer om en solig sommar då man faktiskt får kramas och skålas med bikerbröder (och tanter så klart!)

Så här kan det se ut:

Det ser ju inte jättelovande ut för vår önskan om en sommar med mc-fester och diverse träffar….men hoppet är väl det sista som överger människan?! Så nu får vi hjälpas åt att hålla alla tummar gott folk!