De skyller på sillarna…

….men jag vet av egen erfarenhet att det inte alls är nåt fel på sillarna….utan det är de där hemska Odendisorna som ställer till det för en…..VARJE GÅNG!

De bjuder in till sin så kallade Sillskiva men ser sedan till att impregnera sina gäster i dryck….det slutar aldrig väl…..
* en gång var det några som åkte i skåpet på en arbetsbil hem, när en av dem skulle stiga ur fastnade denne med foten i en kräftbur som vederbörande släpade efter sig utan att fatta nåt…
* en gång satt någon med en svart 125-literssäck över huvudet och pratade med Ulrik. Det kan ju hända de flesta, men att HAN gjorde det, det var helt otippat.
* x antal gånger slängdes gubbsen in i grisbilen en och en och när chauffören kastade in nästa så hoppade den första ut genom bakdörren…och så vidare….

Jag kan berätta hur många storys som helst om den där så kallade Sillskivan.
I lördags for de i alla fall dit igen och ännu en gång skylldes det på sillarna…

Detta är inte den gamla hederliga grisbilen från förr i tiden utan det här är grisbilen anno 2022. Den fick i alla fall lite kärlek innan avfärd för att ta sig igenom natten..
Föröl, så klart.
På den så kallade Sillskivan suddade det till sig som vanligt….
…sen spårade det som synes fullständigt…

Garagehäng!

I lördags hade de ett litet garagehäng på Galtholmen!

Ni ser väl va mysigt de hade?! Just like the good old days!!
Jag vet inte riktigt, men jag tycker nog att det var mer så förr, att man liksom hängde i garagen, bland motorcyklar, verktyg, mc-kläder och annat garagestuffs! & längst inne i lokalen fanns det någon bardisk på trekvart som ingen yrkessnickare snickrat ihop direkt! & när man var där längst inne i lokalen höll man ibland på att bli ihjälgasad för det tycktes alltid vara nån jävla stolle som skulle garagegasa typ jättemycket…!
Ibland tänker jag att det nog var bättre på den tiden…..men nu är det ju 2022 och ett garagehäng på dags dato är icke heller att förakta! Så det så! =)

”Mike the bike” rides again!

Han var med och startade Galtholmen Mc under tidigt 80-tal, Mike the bike…!
Men efter några år så gick de alla skilda vägar och annat i deras liv hägrade. Det var enbart ett par stycken som höll liv i klubben som på kort tid fått rykte om sig att vara ena riktiga Partyanimals! 🙂

Jag har stött på Mike the bike då & då under åren men det har aldrig verkat som att han vart på väg att göra helt om och vända åter in i bikervärlden…..men personligen så tror jag att längtan efter att köra hoj funnits i hans bröst i alla år, även om han själv inte ens vetat det!

Men NU, sisådär 40 år efter att han var med & startade klubbarnas klubb så var det dags att dra på sig skinnbrallorna igen!! Det var fan på tiden! 🙂

Mike the Bike´s väst från tidigt 80-tal…
….tänk om den ändå kunde tala! 🙂

12 dagar & 588 mil…

…var de borta, Mr P & Junior men innan de åkte hem mot gamla Svedala så tog de sig en liten svängom på Blackhawks Mc´s jubileum!

Tobbe Röd & Orren var en del av välkomstkommitén hos Blackhawks Mc!
Hemma. Känns som att Junior stöps i Mr P´s form! På flera sätt! 🙂