Woodstock-kryssning…

…var ju Mr P tvungen att åka på, för han gör ju INGEN-JÄVLA-TING någonsin, han åker ju aldrig på något så det var liksom givet att han skulle åka när Woodstock-kryssningen kom på tal. Med på kryssningen fanns massor av bikers från när och fjärran så det verkade mer vara en bikers-kryssning kan jag tycka.

Hur som helst, Mr P, MästerMekanikern, ORD-ström och Josa for iväg med frugorna i fredags….och ni kan ju bara tänka er hur det gick…. Bland annat låste Mr P in Mrs P i hytten då hon gick bananas i taxfreeshopen, men när han rannsakade sig själv så insåg han att han också hade spenderarbyxorna på sig så då släppte han ut henne igen!

Legender på båten! Bobby Hydet Mc, ORD-ström och Chippen, Hydetveteranerna.
Fler legender. Mr P, är ju inte annat än en levande, alldeles stollig legend. & så Suss, en kvinnlig legend!
Det här var väl lördag och båten hade vänt hemåt pannkakslandet igen. Klart man lär ha en ”lääsk” sa ORDström.
På väg hem till Dalom och ett pitstop hos Odendisa kändes som självklart!

Som om inte kryssningen vore nog så stack Mr P & kollade på Di Leva efter hemkomsten. Mannen med den oändliga orken liksom…

Igår i regnet var undertecknad på väg hem från (det stora) centrum här i staden till Southfork. & vad ser man i vår enorma rondell, jo Farbror B är ute och glider på två hjul. 23 november, i spöregn. Varför inte liksom?

Kolla in kvällens start-11…

…jag ska förklara….i skrivande stund är det här järngänget i Rumänien på något slags sportevenemang…..vet inte riktigt vad det kallas för men det är i alla fall ett gäng män som springer fram och tillbaka på en gräsplätt och jagar en boll, råkar de komma åt varandra, eller de behöver inte ens nudda varandra förresten, men då kastar de sig ner på marken, rullar 14 varv och skriker av påhittade låtsassmärtor, allt för att få fienden i dålig dager och för att få fördelar i den där leken….

Hur som helst så är de där filurerna på bilden ovan på plats bland 55.000 andra stollar för att se på de där männen som rusar fram och tillbaka som dårar…. De åkte i onsdags och matchen var inte förrän nu ikväll (varför åker man flera dagar i förväg liksom?!) Hur som helst så har det nog varit Rock n´Roll för dessa herrar, ni ser ju själva vilka de är: Mr P, MästerMekanikern och ex-Galtarna Riccardo och Nilsson-Karlsson Pyssling. DEAR LORD!

Deras plan går hem 07:00 imorgon bitti….någon som vill sätta pengar på om alla fyra är med på flygmaskinen hem….?

Plebs Choppers…

….hade fest förra helgen & dit for Mr P med ett par tre kamrater. De bestämde på vägen dit att bilen skulle gå hem klockan 24:00 och inte en sekund senare….men ni kan väl gissa vem som INTE ville åka hem när klockan var slagen!?

Pitstop hos Fafnir Mc.
Huller om buller är också vackert!
Det här med att enbart dricka bärs funkar typ sällan…
Fest.
Onkel & kvällens chaufför. Yes, ni läste rätt!
Sörn var på plats…
…& Stellan åkte ju med Mr P & co. & de var hemma cirkus klockan 02:00.

Sillskiva…

I lördags gick årets Sillskiva av stapeln, ni vet den där tillställningen i november då man åker till Odendisa Mc, äter sill och dricker snaps, massor av snaps… Jag menar, det är väl helt normalt med en sillskiva?! Liksom inte att man firar midsommar med sill och snaps utan man har helt enkelt en Sillskiva. Det har väl alla tänker jag?!

Vet inte riktigt hur Galtgubbarna hade planerat men de körde lite Hydet-style….i alla fall på hemvägen. Det vill säga, de åkte hem i x antal olika omgångar. Historien förtäljer inte heller hur de hanterade all den där snapsen som jag antar flödade i vanlig ordning då kemiske Ali-bröderna a.k.a Odendisa-gubbarna ivrigt fyller på med… Inga bildbevis har heller spridits i sociala medier, det enda jag hittade var detta:

Det är ju ett sånt väldigt hemlighetsmakeri runt dessa stenhårda bikkers ni vet!! Var jag ironisk nu eller hur var det…?

Ha en fin vecka så hörs vi snart!