Polizei & Knogjärn….

…nejdå det är inte så illa som det låter! Jag lovar!

Det var bara så här att i lördags så hoppade några av gubbsen på tåget i knutpunkten Krylbo. En liten utflykt så här i vintermörkret är aldrig fel & slutdestinationen var Norrköping. Varför de just hamnade i Norrköping berodde på att de skulle se några band och ett av dem hette tydligen Knogjärn….

Väl på plats fanns det ju tid för att knalla runt på olika krogar, ta ett par kalla & äta husmanskost. & titta på polizei…..för det kryllade tydligen av dem den här dagen, de var överallt på gator och torg…..tydligen så var det någon sån där jävla stolle som skulle elda upp en bok nu igen…..

Nåväl, det blev kväller och dags att lyssna på musikanterna.
Framåt natten så var det någon som tyckte det var en bra idé att betala för ännu ett hotellrum på ett helt annat hotell……minnet ni vet, inte lätt att komma ihåg att man redan har ett rum….

Kan vara så att Stellan skulle bli ombedd att gå ett par varv innan han blev insläppt på konserten…….eller blev han insläppt över huvud taget……..??

Halloween var ju ett tag sen…

…men fest vid pumpen, det var det minsann! & våra kamrater är ju trogna så klart, så de anlände både från Belgien, Norge, Finland, Norrland å Sverige! 🙂
Det blev en kanonhelg på både det ena och det andra sättet, med utflykt å middag på lördag eftermiddag innan kvällsfesten trampades igång!

The princess of fucking everything och hennes kompis Da Flower!
Jodåsåatt. Ordförande har koll….eller?
Mr P agerade taxi tills sovklockan ringde. Vad sa ni nu då???
Stenhårda (läs: nallebjörnar!) i insläppet!
Salakamrater & prinsessan.
På vilket annat ställe i världen som helst skulle jag bli skräckslagen om det dök upp en galen norrman, iförd en galen peruk, stötgasandes med en motorsåg…….men på just en mc-klubb som Galtholmen känns det…..typ normalt….!
Gisle återvänder alltid till Galtholmen! Tack vännen!
Nejdå, det var inte så illa som det såg ut….han blinkade ju lite bara…
Det är ju något speciellt med Galtholmengubbar och diverse huvudbonader som de hittar och/eller köper för dyra penningar…
Ex-galtar lite här och var.
Alfons Å & Stellan. Vad kan gå fel liksom.
Rubbish-gubbar. Älskade Rubbish Mc.
Klabbe Dinkan hade klätt ut sig…..till advokat! Är det halloween så är det.
Dansen fortsatte….och fortsatte…..precis som den ska!
Jag tänkte att jag skulle ta en korv med bröd innan hemgång. Farbror B stod i kjorren och förklarade vänligt att korvarna var slut…. Tobbe Röd skränade: ”Ge na en korv nu då!!”
”Men fattar du trögt Tobbe Röd, dom är slut!!” härjade Farbror B…
”Men ta för fan fram en korv åt na!!” forsatte Tobbe Röd.
”Ta fram å ta fram!” vrålade Farbror B samtidigt som han kom utfarandes ur kjorren med ett korvbröd i högsta hugg! Fram till Tobbe Röd och började fippla med HANS gylf…

”Nu ska jag ta fram en korv så du blir nöjd Tobbe Röd!” vrålade Farbror B!
Nu kände jag att det var hög tid att smita iväg och åka hem.
Tack för en fin kväll! Puss å god natt!

Klockan 17:01 – kvällen har börjat…

….stod det i meddelandet från BolibompaTommy idag och med nedan foto bifogat:

Jo jag ser det…!

Jag har haft en del av en text klar i huvudet i flera dagar samt tillhörande foton…nu hann jag ej lägga upp det eftersom det kom en 5-åring emellan…..men så dök det här fotot upp i mobilen och jag känner att min lilla text passar lika bra till det:

Det är ju som bekant senhöst och vintern med Kung Bore i spetsen står redo att göra sitt intåg. Man skulle ju lätt kunna tro att di där gubbsen skulle gå i något slags ide så här dags, kanske snickra klart i gästrummet under helgerna, vara den som lagar familjens söndagsmiddagar, eller köpa det där gymkortet och gå på gruppträningar lördagar och söndagar….. Men NEJ för fan! När normala människofolk går i ide och tar det lite easy-peasy, var gör gubbarna då?! Jo de bara växlar ner och vrider på, motorn brinner till och så växlar de upp igen och så går det av bara fan!!! Som vanligt liksom, de kan ju inget annat tänker jag!!

Dags för en herrejösseshelg IGEN! Det blir kul, jag lovar, & orkar ni bara upp på treans växel så är det också helt okej! Vi hörs, pusshej!