På väg hem…

I skrivande stund sitter Mr Chopper-P & MästerMekanikern på färjan från Gdansk till gamla Svedala. De andra som var med till SuperRally åkte hem i söndags men de här två stollarna ville passa på att undersöka Polen lite närmare. Bland annat så har de varit på speedway. Det var skitfränt sa Mr P, 15.000 åskådare och ett jävla drag. Det får mig osökt att tänka på den där gången då de var på speedway i, vad var det nu då? Danmark kanske. När de visade från matchen på tv-sporten och vilka zoomades in om inte Mr P & Peter Koij! & de var ju schnyyyyygga…..! Moahaha!

När Mr Chopper-P ringde igår så var de någonstans i Polen. Men VAR är ni då, undrade jag? Men det hade de inte den blekaste aning om…de hade glidit omkring hela dagen på småvägar och nu hade de stannat mitt i ingenstans helt enkelt! Kan inte låta bli att skratta lite för mig själv, jag ser de där två framför mig när de glider fram på Polens landsbygd, hur de stannar för att MM måste undersöka någon mojäng som står vid vägkanten och hur de sedan stannar och äter något urpolskt som ingen annan ens skulle få för sig att smaka. De där två!

Väntar ni på bilder från SuperRally?! Det gör jag med! Men Chippen har lovat att dela med sig när tid finnes, så om vi bara står ut ett tag så kommer det nog en leverans med foton!

Jag tänkte däremot lägga ut några bilder från den där hemska, obehagliga, otäcka mc-turen de var ute på i lördags här i Dalom….. Men nu får jag inte ur fotona ur mobilen….? Men så fort de hoppar ur mobilen och in i computern så ska ni få se hur jävla hemskt de hade det…. 😉

Vi hörs snart!

Lämna ett svar