Rapporter från SR 2018

…får jag titt som tätt! Om det känns surt att inte kunna vara med….typ…
Mr Chopper-P rapporterar varje dag och igår ringde Chippen och frågade: Hur fan kan du skicka iväg mig på resa med de här galningarna???
Jag svarade: Men Chippen, du visste ju innan du åkte att de är galna! 😉
Chippen: JA MEN INTE SÅ HÄR JÄVLA GALNA!!!
*skrattar högt för mig själv* Men nu vet du ju det till nästa gång Chippen! =)

Här är en bild på Galtholmen Partyanimals with friends:

Är de inte snygga så säg?!

Jag har suttit på jobbet idag och längtat bort, längtat efter kurviga vägar i solen med fina vänner…
15:30 och arbetsdagen var slut….gick ut och satte mig i en stekhet bil, rullade ut ur Norberg och 15:36 möter jag dem, i en exakt zickzack-formation med mullrande motorer och blickarna mot solen, mina fina Galtholmen-gubbs med vänner….jag ler och gläds åt att de får njuta av en fin lördageftermiddag på två hjul men själv vill jag bara skrika i ren frustration, jag vill köra bilen i diket och vägra att jobba någon mer helg, jag vill stanna och kaskadspy….FY FAN.
Men nejdå, jag är inte bitter.

Lämna ett svar