Hugo och Philippe…

….från Gringos Mc, Belgien, var på besök förra veckan! De tog sig helt enkelt en liten mc-tur till gamla Svedala och besökte lite gamla vänner! DET gillas verkligen!!

Kompisar från förr! Hur länge Galtholmen har umgåtts med Gringos?! Tja….25 år tror jag i alla fall att det är!
Vad dom tittar på?! Mr P & MästerMekanikern kokade kräftor på partyverandan!
En liten mc-tur på torsdagen! Klart Hugo & Philippe ville tugga lite mil, att åka Belgien-Sverige T&R räcker självklart inte!
De for bland annat till Strul Mcc på en kopp fika. Philippe hade visst aldrig varit hos dem….? Märkligt….trodde ALLA belgare besökt deras Mälaren Runt-fest….
Fredag och middag på kvarterskrogen Retro! Elaka A & frugan var också med, skoj!
Det var ett stort gäng som ville vara med och äta med de belgiska vännerna!
Det var en trevlig afton i goda vänners lag!

På lördagen rullade Hugo & Philippe ner mot södra Sverige…..hörde att det stänkte en del från vägen…..för det regnar ju aldrig på en biker!

Southside Mc & ny barchef

I lördags tog sig Southside Mc en tur till Galtpalatset! Det var inklusive middag och övernattning! Mycket trevligt!

Morfar å KaramEllen! Så klart! <3
Galtgubbarna lagade mat! Som vanligt!
En sån här eftermiddag och kväll i goda vänners lag….
…det är livskvalité det!
Nya barchefen var på plats! Så det är bara att du rättar in dig i ledet BolibompaTommy! =)c
Chewbacca gjorde entré från andra sidan dörren framåt natten….. Var han sedan tog vägen är det ingen som vet…… Galtholmen Mc kommer framledes ordna vandringar för att försöka hitta denna märkliga varelse….. Vänligen anmäl ert intresse till Mr P.

Hösten 2020 är här.

Så är det minsann. Men än får vi nog några vackra höstdagar med hög, frisk luft då det är helt ljuvligt att köra hoj!

Sedan sist vi hördes av har bland annat följande varit på tapeten:

Bockens Mc, Gävle tittade förbi! De bjöds på hederlig pytt-i-panna vilket alltid gör gott i hungriga bikersmagar! Nu är det dags för Galtarna att göra ett besök hos Bockens har jag hört!
Bara en liten oplanerad hojsväng där Mr P konstaterade att det var samling vid Skävepumpen!
& några tog en softhelg i Idre hos YammaJansson och Mallan! Om det verkligen var en soft helg förtäljer inte historien, kan ju vara så att de bara la upp en dimmridå också….Galtarna är ju inte speciellt kända för att softa när de kommer ihop och är två eller fler…. 😉

Vad händer framledes då?! Ja INGEN-JÄVLA-TING tror jag….. =( Inte mer än att det talas om att vi ska äta såndäringa asätare med klor… Annars misstänker jag att hösten 2020 är same same som sommaren 2020….

Men vi hörs av ändå kamrater!

Motala såklart!

Ja, vad gör man när alla, precis ALLA sommarens hojfester uteblev på grund av den där jäkla Corona-skiten?? Jo man samlar ihop ett gäng som bildar blandföreningen Grisdisa, tar med sig lite annat löst folk och drar till Motala!! Var annars liksom?!

Så förra helgen bar det av! De blev nog sisådär 20 ekipage som rullade iväg! Kemiske Ali (läs Odendisa-Bosse) hade sett ut de härligaste av hojvägar till gänget! & varmt var det, galet varmt! Så när de kom fram visste de inte hur snabbt första bärsen skulle slinka ner…

På väg…
Framme! Kall bira, ni vet!
Dick som numer tydligen kallas Åke? Varför han kallas för Åke förtäljer inte historien…
Du ser lite småröd ut MästerMekanikern! Vem kvinnan är? Ingen aning, nån gäst på baren som tydligen ville va med på bild…
RaggarNallen tankade på,
En kväll på stan….
…kan tydligen sluta så här…varför blir jag inte förvånad?!

Ska sanningen fram har jag inte den blekaste aning om varför de åkte till just Motala….men det verkade vara ett toppenval! Kanske en till liknande tur innan vintern?!

Gofika hos Strul Mcc…

I lördags bjöd Strul Mcc på gofika och Galtgubbsen kan ju inte motstå godsaker så de tog sig en liten lördagstur till Enköping. Kan vara så att de tyckte att det var folktomt där på Motorgården, jag menar, i vanliga fall när man är hos Strul Mcc i augusti så brukar det ju myllra av folk och motorcyklar…men inte detta konstiga år…

Tack för fikat !

Sista juli 2020….

…och precis som alla andra år så har sommaren gått alldeles för fort…..ja, jag vet, vi har augusti kvar också och vi kan ju få en varm och vacker höst….men ändå…..ni vet när det plötsligt känns som att sommaren är över….

& i helgen skulle vi ju ha åkt till Hydet Mc precis som första helgen i augusti alla tidigare somrar…..men det blev ju inget med det heller…

Galtgubbarna verkar i alla fall tjäna bra med stålars, för de sproilans nya hojarna rullar in på klubben på löpande band….den senaste i raden är denna:

& här kommer en bild från en tidning long time ago…..en tjusig liten pojke med det bästa och ärligaste svaret;

Ja men var pjäsen skitdålig så säger man ju det!! 😉

Det är mitten av juli…

….och inte EN ENDA mc-träff har man varit på…. När inträffade det senast? Personligen har det inte hänt sedan jag började köra hoj…. Nåväl, det är inte mycket att göra åt….

Några Galtgubbs är i alla fall ute på en värmlandstur! Varför just Värmland? Ingen aning, det var väl bara någon idé de fick, liksom bara: ”Vi drar till Värmland!”

Hittade några av dem på Per Kvadrat härom dagen.
En kall i de värmländska skogarna. Ser mycket gemytligt ut!
Dags att gränsla och tugga mil igen!

Hydet Hillclimb & Party är också inställt i år….så klart kan man väl säga…

En helg vid Svartskissen…

…i Hedenhös spår!
Förra helgen drog gubbsen och ett gäng vänner ut till sjön Svartskissen som de hyrt över helgen! De slog upp ett militärtält, tog fram sina gamla spjut att fiska med, tände lägerelden och ylade manligt natten lång….

Klart Mr P chopprade sig över stock och sten ut till sjön! Det gjorde väl Hedenhös med, visst??!
Snart avgång!
Det är säkert en död fluga du ser Hampus, den här choppern rullar några mil mellan tvättarna siddu! Eller har den ens blivit tvättad någon gång?!
Nu tror jag gubbsen tröttnat på att vänta…..så de for iväg….
…& här har de anlänt!
En av Hedenhös-bröderna, iklädd den tidsenliga mössan! Se även de blå burkarna i bakgrunden, även dessa uppfunna av bröderna Hedenhös!
Alfons & Trötter såg fram emot helgen!
Kan det bli mer fridfullt än så här? Några bikers, en stilla sjö och ett par metspön!
Korv, ketchup, ett par bärs och en påse Twist! Hedenhös it is!
MästerMekanikern byggde några kottkossor med KaramEllen!
Att elda under klar himmel…..ja eller i vindskyddet då…
Hur mysigt…
…kan ett gäng gubbar ha det mitt ute i skogen egentligen?!
När man upptäcker att morfar har chips OCH korv i packväskan!!
Alfons Å hade ingen vidare fiskelycka…..eller det var väl knappt någon alls som hade det….4 fiskar på en hel helg….det tycker jag är taffligt, fanns det ens fler fiskar än de där 4 i sjön?!
Vackert så det förslår….
En fröjd för ögat, speciellt den här märkliga sommaren…

Hur som helst så tror jag att allesammans var nöjda med helgen! Kan det tänkas att detta blir ett stående inslag kommande somrar? Tja, vem vet…?

I Hedenhös spår…

Sommaren 2020 rullar på och vi har ju haft en riktig värmebölja. Som ni alla vet så uteblir de allra flesta mc-festerna detta år och detta känns minst sagt märkligt…. Galtgubbsen gör ändock sitt bästa för att få en fin bikersommar…

DannyBoy har fått ihop många mil. Han kan inte sova om morgnarna och sticker således ut på hojpan tidigt innan det blivit FÖR varmt. Smart!
En vimsade runt i kommunen i lördags medan tre andra smakade starkt på kvarterskrogen.
En annan drog till Åsarna (eller var det var) och hälsade på ex-galten Nobbe Viking!

Hur som helst så står inte Galtarna riktigt ut med den här karantänen så i helgen ska de visst gå i Hedenhös spår…..ja man kan ju undra vad det innebär…? Jag vet så klart men ni får veta under nästa vecka! Det blir garanterat lajbans, Galtarna är ju bäst i hela världen på att hitta på skojigheter! =)

Hörshej!

Poker Run 2020 inställt

Ja tyvärr är det så…..årets Poker Run är inställt….precis som det mesta annat i dessa tider…. Det är väl lika bra att ta det säkra före det osäkra, I guess…

Men nästa sommar gott folk, nästa sommar är vi tillbaka med dunder och brak! Då går vi all in!