April, april din dumma sill

1.a april idag, det står inte på förrän det är maj också. Fler och fler mc-träffar ställs in och fortsätter den här jäkla pandemin så lär det ju bli en sommar helt utan träffar…….konstigt det skulle kännas….

I lördags var det i alla fall ett gäng Galtar med frugor som träffades på klubben och käkade och hade lite gemytligt umgänge. Som ni alla vet så är ju Galtarna bäst i världen på att roa sig själva så det var både supertrevligt och blev supersent…. Här är några foton:

Corona

När det skrivs om Corona på den här sidan så borde det ju vara självklart att det är öl vi snackar om…..men i dessa tider så är det något helt annat som ni alla förstår….. Ett virus sprids med ljudets hastighet och världen är helt upp och ner…. Personligen så tycker jag att det här känns rätt så otäckt…..en del säger: ”äh, det är bara en vanlig gammal flunsa, inget att härja över….” Hmm…är det verkligen så det är? Världen verkar stängas ner del för del och hela städer har utegångsförbud….. Mig veterligen så brukar man inte göra så när en ”vanlig gammal flunsa” härjar….

I bikervärlden ställs diverse arrangemang in också, till exempel meddelades det i förra veckan att SuperRally på Öland är inställt. Corona gör sig påmind i alla delar av samhället…

Vi måste försöka ha lite trevligt med våra vänner trots det som pågår. Det funkar om vi alla använder sunt förnuft, det vill säga: stanna hemma om du känner dig det minsta krasslig, tvätta klövarna ofta och noga och håll lite avstånd.

I lördags hade i alla fall vi trevligt! En lugn och fin kväll hos Mr & Mrs P, sedan stormade det in några från Immortals Mc och Underground Mc som behövde fukta sina torra strupar. Det var en kort visit, men ack så trevlig!

Var rädda om er och var rädda om varandra!

Moonbike Show…

…gick ju av stapeln förra helgen! Då samlas många bikers för att kolla in årets utställningshojar! Här kommer några foton…

Dom där stollarna ni vet, typ Galtarnas brothers from some other mothers!
Sofia Hogs var på plats! & Uffe är barnkär som få!
Pekka, Sofia Hogs, hade köpt någon frän tavla!
Matte, Hydet Mc var på tur till Dalom…
…med Ollääää! Kvällen fortsatte så klart men efter detta fick morsan åka hemåt med trött lillkråka!

Moon-Håkan hade beställt middag av Galtholmen till alla utställare. Så vid 19-tiden rasade det in matgäster! & jag antar att gästerna blev nöjda med arrangemanget, det brukar ju vara svårt att bli missnöjd när Galtgubbarna fixar!

Garagehäng….

…är ju nåt av det mysigaste som finns! En hederlig gammal garagefest helt enkelt, där man sitter bland motorcyklar, verktyg och allehanda garageinredning! & det var precis vad de hade i fredags….

Hur mysigt?!

….sedan gick de upp till Kulturgaraget och kollade in Papa Dee.
En bra fredag!

Papa Dee

Kommande lördag är det dags för Moonbike Show i Hyttan igen!! Klockan 10:00-18:00 pågår utställningen i Verket/Hyttan i Avesta. Vi ses väl där?!

Upp & hoppa gubbs…

…dags att fara hem från Åland nu!! Vadå, är ni inte så pigga idag som bilderna från helgen visar…? Konstigt…

Rätt så städat…
Aha…en klassisk morgonfylla på hotellrummet….det är grejer det!
Jag är med bandet, sa MM!
Jodåsåatt
på pub Ettan med Peking Mc. Skål!

Om man dricker för många shots…

…så kan det lätt bli lite för yrsligt i planeten….det kan man ju tycka att gamla gubbs borde veta sen gammalt….men i det här fallet så verkar det vara stört omöjligt att lära gamla hundar sitta…

I lördags fräste några Galtar och några gubbs från Pannkakslandet till Immortals Mc där de välkomnades på en privat 50-årsskiva. Hur de kunde tas emot på en privat fest så där hjärtligt? Ja men ni känner ju Galtholmen-gubbarna, de är ju välkomna typ överallt vill jag påstå! Nåväl, efter ett mycket trevligt häng hos dem styrde de kosan till Valkyria Mc och det var väl där det där med shotsen spårade ur ordentligt…. Om en gubbe köper in sisådär 20 shots som ska delas på cirkus 5 man, ja det skulle ju kunna funka skapligt, men när 4-5 gubbs köper in 20 shots var som fortfarande ska delas på typ 5 man…..ja då spårar det ju ur rätt så blixtsnabbt…..

Som man bäddar får man ligga heter det ju….och ni kan ju fråga dem hur de mådde på söndagen….eller vissa kan ni ju fråga hur de mådde under hemfärden…. EN kan ni förresten fråga hur han mådde redan innan de åkte…..och NEJ det var ingen av Galtarna som söp omkull redan på Brända Ankan innan avfärd…..

Hem kom de i alla fall, efter x antal akutstopp på vägen.

Julen dansades ut…

…hos Strul Mcc enligt tradition! Bussen gick från klubben 16::30, vätskepaus hos Odendisa Mc, vidare till Destination Unknown där det också var vätskepaus innan slutdestination Strul Mcc. Dans runt granen, umgänge med vänner, svinga en bägare eller två och sen avgick bussen 01:00 igen! Mig veterligen tog de inte med sig den utkastade granen hem i år!

Chippen kom till avesta på fredagen & hängde sedan även med till Strul!
Da Flower. Fråga honom om han lyckades komma med bussen hem?! 😉
Hydet anlände också efter sitt årsmöte!
Mr P & Legenden verkade ha en egen slags julgransplundring på Filippinerna! =)

Vi lekte visst viskleken…

Ni minns väl när man som liten lekte viskleken, alla satt typ i en ring och så började en person att viska något till den som satt bredvid, när den viskade meningen sedan kom till siste man så var det något helt annat som sades. Det har vi visst roat oss med i dagarna, för några norrmän skulle inte komma på besök den här helgen… Så kan det vara ibland! 😉

Däremot kom det vänner från Brotherhood Mc! De som hade möjlighet slöt givetvis upp på klubben och inväntade gästerna!

Vår svenska belgare var givetvis på plats!
En liten diskussion i pojkrummet, Alfons Å stod för bakgrundsmusiken! Kolla benföringen! =)
Ahhhh…..vad är det där för nåt sa KaraMellen. Låt mig prova! SÅ KLART, sa Alfons Å!
Till sist anlände våra belgiska vänner!
Welcome back!
Kolla vilken cool gåva de hade med sig!!
NEJDU!! Bort med tassarna Roadcaptain, den där flarran ska sparas!!