Happy New Year!

Hoppas ni alla haft en fin och fröjdefull jul! Man kan anta att skinnbyxorna kommer spänna ännu lite mer 2018!
Sedan vi hördes senast så har ett par gubbs hunnit vara på Yrsel Mc´s julfest på juldagen! Det var Rock n´Roll i vanlig ordning! Mer än så har det nog inte hänt, men framledes har vi ganska mycket lattjo i vår agenda. Mer om det sen!

Galtholmen Mc vill önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Vi ses On the Road 2018!

Dan före dan…

…före dan, före dan före dopparedan, eller nåt sånt! & alla har julkänslor kan man tro?! Jaså inte det…

I lördags for några av gubbsen iväg på tur, de for till det stora landet söderut, nämligen till Pannkakslandet. Det vet väl alla var det ligger?! Bra. De skulle i alla fall till East Coast Riders Mc i Bromma men tänkte att de väl kunde hälsa på några andra kamrater när de ändå var på rull. De kontaktade Pinnbulten för att höra sig för om de kunde svänga förbi Sofia Hogs, där hade det dock varit rajtantajtan på fredagen så där var det inge hålligång på lördagen, gubbarna börjar bli gamla, ni vet! 😉 Däremot så var den unge och rappa Pinnbulten hos Utbränd Mc inne i stan, ja det heter så, var man än bor i Pannkakslandet så heter det ”inne i stan.” Om du bor 6 mil från city så heter det ändock ”inne i stan”, det är som att vi skulle säga ”vi drar till stan” och så åkte vi till Borlänge… Ja jag vet, de är lite lustiga di där männskofolket från Pannkakslandet… Nåväl Pinnbulten föreslog att gubbsen från Galtholmen Partyanimals skulle ansluta till festen hos Utbränd Mc vilket de också gjorde. & det var tydligen ena trevliga figurer de där Utbrända. Lokalen var hel och ren och de verkade således inte vara utbrända på riktigt. Tur det.

Galtholmen Partyanimals partade på som bara de kan antar jag, Inge Glid körde som den propp han är och de kom hem framåt 04:30-rycket. En bra lördag helt enkelt!

Ni har väl sett de nya bilderna i slidern på startsidan?! Tjusigt värre va?!
Nu är det lite andra sysslor som ligger på här i Tomteverkstan! Men I´ll be back soon, man får ju lite lätt prestationsångest när man ser hur den där besöksräknaren tickar på som en tokig! =) Men satan vad glad jag är att ni stått ut och väntat, trots en lång tid av datorstrul, haverier, och psykbryt! Galtholmen Mc är så värda att följa, inga andra kan hitta på galenskaper som de! =)

Att skratta…

Söndag kväll och jag arbetar febrilt för jag har ju lovat er några bilder under helgen…..men jag ska tala om att det är inte så jävla lätt när man har att göra med världens roligaste människor!!
Jag har suttit här med fotona framför mig i sisådär en timme för att redigera och fixa kommentarer, men jag bryter ihop gång på gång….alltså på ett positivt sätt! Jag skrattar så att jag näst intill kissar på mig, ska jag vara helt ärlig så har det nog blivit en droppe eller två, och jag har nästan andnöd av det här hysteriska skrattet! Alltså jag tokskrattar inte överdrivet ofta men är det några som kan få mig att göra det så är det sannerligen Galtholmen Partyanimals med vänner! Vilka män, vilka galningar! Snacka om att bjuda på sig själva utan att bry sig ett skit i vad andra tycker!
Ni är så jävla fantastiska!

Okej, nu ska jag försöka slutföra albumet….får se om jag lyckas ikväll och om Roadcaptain är vaken för en check!

Sedan vi hördes…

…senast har det inte hänt så mycket, det är vinter ni vet! Men jag har lyckats fotografera gubbsen till årets julkort och det fattades bara EN enda medlem vid tillfället! Självklart kommer det photoshoppas in en verklighetstrogen bild på honom där han ser precis så seriös ut som han är IRL!! Eller inte!! Moahahaha!

Den här helgen har Mr P och Mästermekanikern och några andra gubbar tagit med sina Old Ladies på hemlig resa. Romantiskt kan man tycka, eller så kan man helt enkelt konstatera att de ”krattar före” för kommande äventyr som de vill åka på! 😉

& ni väntar på foton kan jag tro?! Ni behöver inte vänta så länge till! Under helgen kommer det upp ett par, tre, sjutton stycken! Lovar!
Jag kommer nog snart att ha en sådan koll så jag kan slänga med ett och annat foto här i nyhetstexterna också! Man lär så länge man lever!

Vi hörs under helgen!