En liten tur till Tramps Mc…

….i Dala Floda blev det i lördags! Rätt coolt att Tramps Mc i Västerås slog på stort och startade en till avdelning för några år sedan…..i Dala Floda!

Det var i alla fall ett gäng gubbs som åkte i det där gröna åbäket (Spyan 2?) och kvällen såg ut ungefär så här:

Dom är ju bra snygga de där gubbsen!
Det ser stabilt ut!
Lugnt och stillsamt….
…hade man ju kunnat tro…! Men det var väl ett bra häng kan jag tro….med tanke på suddigheten på hemvägen! 🙂

Det kom ett vykort…

….ja ett riktigt pappersvykort alltså! Ett stort ett var det också! 🙂

Vi tar det från början:
I slutet av sommaren hittade ORDström på ett par och deras havererade hoj i närheten av Preem här i Avesta. & ni vet bikers lämnar ju inte varandra i sticket så sagt och gjort…..paret Maggan och Christer togs med till Galtholmen och sedan började roddandet med deras hojpa…..och det visade sig att bultarna till bälthjulet gått av! & det är ju inte bara bara att fixa det! Det går ju liksom inte att skruva ett par varv med en stjärnmejsel och så är det klart… Nåväl, ORDström, KnallPulver och Thelin kavlade upp ärmarna och fixade! Ett gäng ex-Galtar ryckte in helt enkelt! & Maggan och Christer fick husrum, umgänge och kalla öl på klubben i ett par dagar!

Maggan och Christer for sedan hem till Örebro (tror jag att det var?) och sedan kom ovan nämnda vykort! 🙂

Ditten & Datten från augusti….

September – de vackra färgerna börjar dyka upp på träden och det är höst! Gubbsen är ute och rullar så fort de har möjlighet, de tänker minsann krama ur det sista av hojsäsongen 2021!

Hittade lite från augusti som tydligen inte blivit med på sidan. Det kommer här:

Farbror B & DannyBoy har ett garage ihop…
….en del samlar ju på Harley Davidsons! Eller vad säger du Farbror B?!
En klenod hänger där på väggen också! Vackert så det gör ont i ögonen!
Hydet Mc Party! Olläää burnade lite! Så klart! That´s my kind of party!
Dimman låg tät….typ. Första gången jag var på fest hos Hydet Mc hade de ställt upp en japsare på en ställning, satte gasen i fullgasläge och där fick den stå tills den brann upp! Tror det var så, ska fråga Hydetgubbarna nästa gång vi ses!
& så några kamrater i MästerMekanikerns och Mr P´s……ja vad är det gör nåt? En ”Spyan version 2?” En porrbuss? JA inte vet jag, men på speedway for de i alla fall!

Idre & norska Norge…

Förra helgen var gubbsen på tur….ett gäng for till YammaJanssons & Mallans stuga i Idre, Roadcaptain och HängBjörken stack till norska Norge och tog en tur med Rubbish Mc till Frank´s place!

Idre-resenärerna som var flest, borde rimligtvis ha fotat massor under helgen….men tji fick jag…. Ungefär det här är vad de åstadkom:

Bildernas bild liksom! 😉

De andra åstadkom lite mer i fotoväg….eller nja, det där var väl en sanning med modifikation….någon annan på resan åstadkom en del foton, och jag är ju inte sämre än att jag kan dammsuga fejjan och hitta ett och annat foto! En fin helg verkar de ha haft i alla fall:

Jaja HängBjörken, inte vara så mallig nu! Du hade väl kunnat hålla den närmare kroppen så att vi fått se den egentliga storleken på denna där….
Bikers runt lägerelden…så vackert så man får ont i ögonen!
…eller det var visst här lägerelden var tänd!
Men sen kan jag tycka att det verkade lite urspårat…är ni verkligen bikers fortfarande Rubbish Mc….jag menar, en skalar potatis….
…& en delar ut stora norska sedlar till hönorna…. Känns lite too much liksom! 😉
Så där ja, här verkade det vara ordning och reda i alla fall. De flesta glasen nästan tomma, ett par flaskor hårdsprit och allvarliga samtal.
En fin dag ser det ut som! Härligt att vakna upp på lördagen, komma på att det inte är dags att resa hemåt och helt enkelt kunna knäppa en kall till frukost!
Se inte så rädd ut Roadcaptain! Möjligt att den där grejen kan nypas lite, men han lär ju inte äta upp dig…!
<3 helt enkelt!

En mc-resa i slutet av augusti går inte av för hackor! Då har höstluften hunnit bli så där frisk och hög! Ljuvligt! Är helt säker på att gubbsen tankat depåerna med fantastisk kamratskap igen!