Gott slut…

…& Gott Nytt år säger vi här i Sverige! På engelska blir det väl typ Happy Ending and a Happy New Year! Hmm….det låter ju….så där! =)

Hur som helst så är det ju bara ett par timmar tills det är nytt år, nytt decennium faktiskt! Så vi ses på vägarna på 2020-talet kära vänner! Var rädda om Er och var rädda om varandra! Pusshej! <3

Ingen behövde ro hem…

…utan alla fick åka med färjan hem, tur det. I vanlig ordning höll Galtholmen Partyanimals igång till arla morgon, oklart om det var några som inte gick och la sig över huvud taget, men jag fick något sms vid 05-rycket och då var det då fullt tryck fortfarande….

Här kommer några foton:

Ja visst är det märkligt, hade NI hyrt ett konferensrum…?
Såna här foton kan man tydligen också ta!
Ni ser bra jävla seriösa ut…
…men skenet kan ju bedra som bekant! =)
Bad någon att få ordet?
Eller var det enbart Herr Ordförande som höll låda?!
Du gäspade väl inte i smyg Mr P?!
Skitfint foto på MästerMekanikern! Ser riktigt städad ut, till skillnad från sista fotot…..harkel…
En hiss-selfie så klart!
En mycket, mycket nöjd och lycklig Häng-Björk! Grattis än en gång!
Äta bör man, annars dör man!
Sen spårade det liksom ur….
Myshäng i någons hytt….tidig morgon….

På de 7 haven for de ut…

…idag för att genomföra årets årsmöte. I skrivande stund är klockan 21:03 och för en liten liten stund sedan fick jag ett samtal från Häng-Björken och han konstaterade: ”Livet är bra enkelt just nu!” Ikväll är nämligen kvällen då han röstades in som fullvärdig medlem i Galtholmen Mc! Grattis kamrat!

Här är några foton från innan avfärd:

& så bilden på den fulla ryggen SÅ KLART:

Fler bilder kommer inom kort, Alfons Å är nämligen pressfotograf ikväl!!

Det blir jul i år igen.

Tjenixen!

Snart andra advent och dagarna räknas ner till den där tjocka, skäggiga gubben knackar på dörren! En biker som knackar på dörren?! Nej men jultomten, jag menar jultomten för bövelen!

Sen vi hördes senast har det nog varit ganska lugnt i Galtholmen-familjen. Men det brukar ju aldrig vara någon längre stund som ni vet. Snart vankas årsmöte och då ska de ut på de 7 haven…..JÖSSES, som Bagheera säger på julafton….

Här har jag börjat rota så smått i ”The Project”, ni som hängt med länge här på sidan vet vad jag talar om…. Den galna historien ska ju ner på pränt, eller arbetet påbörjades ju för ganska många år sedan men sen….kom liksom livet emellan….tänker inte fördjupa mig i vad resans gång innehöll men hur som helst så är inte projektet kastat i soporna så klart! Projektet ska genomföras och det kommer bli en succé. Tro mig! =)

Idag bjussar jag inte på något foto, skittråkigt jag vet, men ibland blir det bara några rader som för att säga ”Hello, Galtholmen Mc är up and running!” Så klart!