Sista juli 2020….

…och precis som alla andra år så har sommaren gått alldeles för fort…..ja, jag vet, vi har augusti kvar också och vi kan ju få en varm och vacker höst….men ändå…..ni vet när det plötsligt känns som att sommaren är över….

& i helgen skulle vi ju ha åkt till Hydet Mc precis som första helgen i augusti alla tidigare somrar…..men det blev ju inget med det heller…

Galtgubbarna verkar i alla fall tjäna bra med stålars, för de sproilans nya hojarna rullar in på klubben på löpande band….den senaste i raden är denna:

& här kommer en bild från en tidning long time ago…..en tjusig liten pojke med det bästa och ärligaste svaret;

Ja men var pjäsen skitdålig så säger man ju det!! 😉

Det är mitten av juli…

….och inte EN ENDA mc-träff har man varit på…. När inträffade det senast? Personligen har det inte hänt sedan jag började köra hoj…. Nåväl, det är inte mycket att göra åt….

Några Galtgubbs är i alla fall ute på en värmlandstur! Varför just Värmland? Ingen aning, det var väl bara någon idé de fick, liksom bara: ”Vi drar till Värmland!”

Hittade några av dem på Per Kvadrat härom dagen.
En kall i de värmländska skogarna. Ser mycket gemytligt ut!
Dags att gränsla och tugga mil igen!

Hydet Hillclimb & Party är också inställt i år….så klart kan man väl säga…

En helg vid Svartskissen…

…i Hedenhös spår!
Förra helgen drog gubbsen och ett gäng vänner ut till sjön Svartskissen som de hyrt över helgen! De slog upp ett militärtält, tog fram sina gamla spjut att fiska med, tände lägerelden och ylade manligt natten lång….

Klart Mr P chopprade sig över stock och sten ut till sjön! Det gjorde väl Hedenhös med, visst??!
Snart avgång!
Det är säkert en död fluga du ser Hampus, den här choppern rullar några mil mellan tvättarna siddu! Eller har den ens blivit tvättad någon gång?!
Nu tror jag gubbsen tröttnat på att vänta…..så de for iväg….
…& här har de anlänt!
En av Hedenhös-bröderna, iklädd den tidsenliga mössan! Se även de blå burkarna i bakgrunden, även dessa uppfunna av bröderna Hedenhös!
Alfons & Trötter såg fram emot helgen!
Kan det bli mer fridfullt än så här? Några bikers, en stilla sjö och ett par metspön!
Korv, ketchup, ett par bärs och en påse Twist! Hedenhös it is!
MästerMekanikern byggde några kottkossor med KaramEllen!
Att elda under klar himmel…..ja eller i vindskyddet då…
Hur mysigt…
…kan ett gäng gubbar ha det mitt ute i skogen egentligen?!
När man upptäcker att morfar har chips OCH korv i packväskan!!
Alfons Å hade ingen vidare fiskelycka…..eller det var väl knappt någon alls som hade det….4 fiskar på en hel helg….det tycker jag är taffligt, fanns det ens fler fiskar än de där 4 i sjön?!
Vackert så det förslår….
En fröjd för ögat, speciellt den här märkliga sommaren…

Hur som helst så tror jag att allesammans var nöjda med helgen! Kan det tänkas att detta blir ett stående inslag kommande somrar? Tja, vem vet…?

I Hedenhös spår…

Sommaren 2020 rullar på och vi har ju haft en riktig värmebölja. Som ni alla vet så uteblir de allra flesta mc-festerna detta år och detta känns minst sagt märkligt…. Galtgubbsen gör ändock sitt bästa för att få en fin bikersommar…

DannyBoy har fått ihop många mil. Han kan inte sova om morgnarna och sticker således ut på hojpan tidigt innan det blivit FÖR varmt. Smart!
En vimsade runt i kommunen i lördags medan tre andra smakade starkt på kvarterskrogen.
En annan drog till Åsarna (eller var det var) och hälsade på ex-galten Nobbe Viking!

Hur som helst så står inte Galtarna riktigt ut med den här karantänen så i helgen ska de visst gå i Hedenhös spår…..ja man kan ju undra vad det innebär…? Jag vet så klart men ni får veta under nästa vecka! Det blir garanterat lajbans, Galtarna är ju bäst i hela världen på att hitta på skojigheter! =)

Hörshej!