Kobba Hoppers så klart!

Jo har man nyss kommit hem från Kanada så är det ju ett måste att dra till Kobba Hoppers på Åland! Tycker Mr P & BolibompaTommy….

Men det var då själva fan att ni inte lyssnar vad jag säger!!!! GÅ INTE UT PÅ DÄCK PÅ FYLLAN!!!! Hur svårt kan det vara att fatta?? VA VA VA??
…& så var de igång!
Jodåsåatt.
Full frys med Galtholmen Partyanimals. Kan det bli bättre?!
De talade om något viktigt….jätteviktigt….faktiskt.
Yatzy? Allvarligt? Kunde ni reglerna?
& så kom dansen igång hos Kobba! Tjo flöjt! Känner ni förresten igen filuren längst till vänster?!
Det går fort när man har roligt! På väg hem igen.

Jo nog är de lite märkliga ibland…

….de där gubbsen…! Hur jag menar?! Jo men är det inte lite märkligt att man huxflux bestämmer sig för att lägga ner en smärre förmögenhet på att åka till Kanada……på hockey?!? 🙂 Jag menar, vi har ju en ishall här i Avesta, de hade ju kunnat gå dit & betalat en hunka eller två & kollat när Avesta BK förlorar mot Fagersta BK. Vad är det för fel på det liksom?!

Arla morgon på Arlanda. TobbeRöd beställde in den obligatoriska & lite till.
Installerade i Kanadicklandet.
Ja här är de då, hela gänget utom Mr P som stod bakom kameran (han har blivit en jävel på att fota på äldre dar!) De var alltså tre nuvarande Galtgubbar, en Galtgubbe från förr & tre andra stollar.
Det var alltså här de var & kollade på sån där ishockey. Jag tycker i alla fall att de hade kunnat gå & kolla på Avesta BK.
Vet inte om det här var i den där enkla ishockeyarenan men man fick ju förmodligen inte röka där inne. & då är ju risken att BolibompaTommy surnar till & lämnar arrangemanget. Hur mycket han än betalat för att vara där.
Jag har ändock en känsla av att de tyckte att nätterna var det bästa på resan.
Natt var det ja. & det hade suddat till sig.
Pjuuhh…..tack & lov att den här bilden dök upp….känns ju som att de har något normalt kvar, att de inte är totalmärkliga menar jag….

Skönt att ni är hemma igen. Nu får det vara slut på såna där stollerier.

De dansade ut julen…

….hos Strul Mcc enligt sin vana trogen! & jag är HELT SÄKER på att Roadcaptain & Smuts var med! Det syns på de få foton som jag lyckats snoka reda på från kalajset!

& man kan ju inte åka Galtholmen – Stul direkt, det känns ju liksom inte som nån sport. Utan då åker man helt enkelt Galtholmen – Odendisa – Svackan – Strul, kan tänkas att de tog en snabbvisit hos Destination Unknown innan Strul också…..& så ska det ju tankas & surras & pinkas hos varenda klubb…. Sen samma resa baklänges för att ta sig hem till Dalom igen…. Stackars, stackars busschaufför!!

Undertecknad stannade dock i hemmets lugna vrå, men jag ska inte sticka under stol med att jag låg lite på åga framåt klockan 04-05 på söndag morgon. Varför? För det var någon dåre som yppat nåt så korkat som att granjäveln skulle med hem till Southfork, igen…. Men granjäveln lyste med sin frånvaro, thank God!

Roadcaptain & Derek stimmade as usual.
Roadcaptain & Smuts.
Roadcaptain & Smuts. & så lillungen på ett hörn!
& Hydet Mc var ju där! Årsmöte och sen Julgransplundring! Varför sluta med ett vinnande koncept?! De firade förresten också att Olläää varit med i klubben i 30 år! & de passade visst på att tanka honom ordentligt har jag hört! Rätt åt honom!
Ja & så Smuts & Roadcaptain!
& så lilla fru Trötter på ett hörn!