Sillar och tupplurar….

Förra helgen stod Odendisa Mc´s sillskiva för dörren och självklart var det ett gäng Galtar som for dit! Sillarna var säkert goda men det brukar vara det där som Bosse Giftblandare går runt och bjuder på som är minst sagt livsfarligt…..!

Igår fredag var det fredagslunch på klubben. Efter att man ätit lunch bör man ju ta en liten tupplur och det är nog Mr P den förste att skriva under på. Det är inte ofta han hinner ta den där tuppluren men han är SÅÅ värd den. & var kan det vara skönare att ta en tupplur än på en nedsutten soffa på en mc-klubb i en välsoven sovsäck som någon lämnat kvar?!?

It´s a Strand thing, fotografering, on the road…

Jodå, nog rör det lite på sig trots att hösten har slagit oss med full kraft! Vi har ju haft några helt fantastiska dagar med brittsommar då det varit helt ljuvligt att köra mot solen bland alla vackra höstlöv!

Förra helgen var ett gäng på Blues & Rock jam hos Mashed Kidneys Mc i Skultuna och igår var ett gäng till AB Anfall i Kungsör, så nog rör de på sig som sagt!

Vi har även fått till ett par fotosessions med gubbsen å hojarna! På två gånger har jag lyckats fota 14 av 18 stycken! KORS I TAKET! 😉

Från och med nu finns även Del 13 upplagd av It´s a STRAND thing! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vilken krigare han är våran Fight!

Del 13

Oktober är här….

….och det betyder höst på riktigt. Det kommer dock några till dagar då man kan köra hoj, då höstsolen skiner från en klarblå himmel och luften är så där hög och krispig, så passa på!

Idag fyller vår gode YammaJansson år, grattis kära du!

Sen utlovade jag ju en bild på en sviiincool tatuering också och den kommer här:

Det är väl ingen som kan undgå att se vem som är på bilden eller vilken Benny som avses?!
Det är DannyBoy som har fått den här förevigad på benet och det är Mr P´s egen tatuerarmåg som skapat!