Igår var det Valborgsmässoafton…

…och i vanlig ordning eldades det en liten brasa på klubben, några grillade och några andra nöjde sig med att ta en kall i det ”ljuvliga” vädret.
Undertecknad checkade in på Galtholmen på facebook igår kväll, varpå en orolig ex-Galt skrev: ”Vem vattnar/kyler tallen?” Det är nämnligen som så att för x antal år sedan stod där en tall och varje valborgsmässoafton, och allra helst ett av åren, var det lite kritiskt för tallens del….inte så lite kritiskt heller… Jag har något foto på det som jag kan dela igen vid passande tillfälle… Nåväl, jag kunde lugna ex-Galten med att tallen inte finns mer och att det inte beror på majbrasan!

Här är några foton från igår:


Elaka A´s lilla hund var helt galen i Chili the Liondog….kan han brås på husse tro?!


Är det kylslaget ute kan man ju alltid titta på majbrasan genom fönstret…

Sköna maj välkommen!!

 

Lämna ett svar