Upp & hoppa gubbs…

…dags att fara hem från Åland nu!! Vadå, är ni inte så pigga idag som bilderna från helgen visar…? Konstigt…

Rätt så städat…
Aha…en klassisk morgonfylla på hotellrummet….det är grejer det!
Jag är med bandet, sa MM!
Jodåsåatt
på pub Ettan med Peking Mc. Skål!

Om man dricker för många shots…

…så kan det lätt bli lite för yrsligt i planeten….det kan man ju tycka att gamla gubbs borde veta sen gammalt….men i det här fallet så verkar det vara stört omöjligt att lära gamla hundar sitta…

I lördags fräste några Galtar och några gubbs från Pannkakslandet till Immortals Mc där de välkomnades på en privat 50-årsskiva. Hur de kunde tas emot på en privat fest så där hjärtligt? Ja men ni känner ju Galtholmen-gubbarna, de är ju välkomna typ överallt vill jag påstå! Nåväl, efter ett mycket trevligt häng hos dem styrde de kosan till Valkyria Mc och det var väl där det där med shotsen spårade ur ordentligt…. Om en gubbe köper in sisådär 20 shots som ska delas på cirkus 5 man, ja det skulle ju kunna funka skapligt, men när 4-5 gubbs köper in 20 shots var som fortfarande ska delas på typ 5 man…..ja då spårar det ju ur rätt så blixtsnabbt…..

Som man bäddar får man ligga heter det ju….och ni kan ju fråga dem hur de mådde på söndagen….eller vissa kan ni ju fråga hur de mådde under hemfärden…. EN kan ni förresten fråga hur han mådde redan innan de åkte…..och NEJ det var ingen av Galtarna som söp omkull redan på Brända Ankan innan avfärd…..

Hem kom de i alla fall, efter x antal akutstopp på vägen.