På väg till SR 2018…

Igår klockan 10:30 var det dags för Mr Chopper-P, MästerMekanikern och Mika (Den Galne Finnen) att fara iväg mot Pannkakslandet…


Medan de väntade på Mika passade de på att gå igenom packningen igen: ett par kalsonger, tandborste, plånbok och dosett…
Så fort Mika dök upp stack de iväg…

De skulle ju alltså till Hydet Mc Stockholm och den vägen har ju MästerMekanikern åkt x antal gånger och han borde således ha full koll! Men….då inte Roadcaptain eller Stigfinnaren ORDström var med så åkte de till Enköping men tog därifrån en liten genväg via Västerås! Hehe…så kan det gå!

När de till sist anlände till Hydet Mc fick de gofika men ORDström verkade ha bråttom vidare för han satt där fullt påklädd….

Hur som helst så åkte de vidare till färjan i Nynäshamn som de både kom i tid till och lyckades komma på ordenligt. De som är med på resan är alltså: Mr Chopper-P, MästerMekanikern, Mika, Mumin, ORDström, Legenden från Sifferbo + okänd vän, Chippen, Roffe Rock n´Roll….och så är det kanske en till från Pannkakslandet som jag inte har koll på….låt oss kalla honom John Doe…


Det skulle kunna vara mig Mr P talar med just när den här bilden togs och då var klockan cirka 19:00…. Jo men det här ser väl lugnt och fint ut…men tro mig, mycket kan hända på ett par timmar….när han ringde 21:00 igen så var det fullt sjöslag och Mr P konstaterade att den här resan skulle gå till världshistorien….och då var det inte ens 12 timmar sedan de lämnade Dalom…

När Mr P sedan ringde klockan 08:30 imorse kan jag säga att det här med whiskeyröst fick en helt ny dimension….
Färjan skulle vara i land klockan 12:00 och på eftermiddagen fick jag rapport om att de var framme vid slutdestinationen. Ikväll skulle de gå på speedway…..allt är ju relativt….men tror vi på att de kom iväg på det?!

Nåväl, jag ser med spänning fram emot nästa rapport från resenärerna!

Lämna ett svar