Hängisarna

Jo som det skrevs härom sistens så är det ju en ny generation Galtar på gång!

Tobbe Röd har jag inte så mycket kunskap om men jag tror mig veta att han arbetar ihop med LOBban & Käftis och att han på så vis halkade in på Galtholmen! Hur man nu kan ta rygg på två stollar som ovan nämnda Galtar?! Känns ju helt galet! Fast då måste han ju va lite galen själv och det är nog en egenskap man bör ha för att passa in där! 😉

Lill-Olle. Ja han är ju en inventarie på Gubbdagis trots sin unga ålder. Jag vet att jag tänkte för många år sedan att det är synd på en sådan fin pöjk, att han skulle fastna i raggarfördärvet… Men där hade jag fel tack och lov. Det fanns minsann en biker i den pojken!

Tobbe Röd!
Lill-Olle!

Så i skrivande stund går de alltså den hårdaste skolan de någonsin upplevt…..*harkel*……nu är det dags för dem att bekänna färg! Hejaheja! 🙂

Det där med att köra i höstsolen…

…jo det gjorde gubbsen förra helgen! De tog en skaplig repa och Onkel E skrev på fejjan: ”För oss med glykol i blodet!” Jo jag tackar ja! Kan tro att det blev en härlig 30-milatripp eller hur långt det nu blev!

De for förbi de där stollarna i Sala och tog några med sig på turen!
De fikade hos Strul Mcc….

…& så fortsatte färden! Minns nu inte exakt var de åkte men 30 mil är nog inte en sån dålig gissning från mig. Eller i alla fall minst 25!

För övrigt så snubblade jag över några gamla foton från någon mc-träff någonstans någon gång. & då slog längtan mig rakt i skallen! Fasiken så kul det skulle vara! Att fräsa iväg, komma fram till någon klubb, parkera och dela på en flaska iskall Kir med kamraterna innan kvällens festligheter trampar igång…!
Så nu hoppas jag verkligen på att nästa sommar inte innehåller någon omstartad pandemi, för då jävlar i min låda drar vi någonstans!

A new generation…

Ja med tiden så föds det ju nya generationer av allt, så även av Galtholmare!
Bilden nedan behöver inte någon bildtext kan jag tycka! 🙂

& på tal om generationer så har det ploppat upp ett par nya hängisar på Galtholmen, det kommer en närmare presentation inom kort, ska bara sno nåt foto först! 😉

För övrigt så är det ju höst på riktigt nu med höstlöv i de vackraste av färger, hög frisk luft men vad gör väl det?! Harley D går det ju alldeles utmärkt att köra i höstsolen! Eller hur?! Men om ni är ute och fräser, akta er för löven när de blir så där snorigt hala och se för f-n upp för såndäringa blinda bilister…!

YammaJansson 40!

Jo minsann, nu har även YammaJansson passerat 40-strecket! Grattis igen kära kamrat!
I lördags hade Fru Jansson anordnat en hemlig baluns för sin make!

Jag vet! Han ser inte så munter ut på fotot men jag kan intyga att han var det! Munter alltså!
Men va fan! Inte heller bartendrarna såg så muntra ut….? Eller berodde det helt enkel på fotografen?!
Men det är ingen fara på taket kära vänner! Framåt natten var allt precis som vanligt! 🙂
På Galtholmen Mc vilar inga ledsamheter, ni vet!