Måndag 13 Februari 2017

Webmastern kör…

…& Mr P är konduktör! Så lät det i lördags! Vi stack nämligen ut på en liten roadtrip, det var Mr P, DGT, Spanska Riddaren, Käftis, MästerMeknikern och Inge, och så chauffören förstås, det vill säga jag.

Gubbsen tog några kalla och spelade Yatzy på Olles under eftermiddagen. Jag hämtade upp dem och så for vi mot metropolen Borlänge. Först ett pitstop hos Immortals Mc, där sammanstrålade vi även med Legenden från Sifferbo. Kvällen var ung men man kunde redan då se var detta skulle barka hän.

Bildtext: Just anlänt Säter och tredje pinkpausen….jävla pissruskor!!

Vi fortsatte sedan vidare till Resurrected Souls Mc, deras lokal ligger minst sagt mitt ute i ingenstans. På vägen dit pratade jag och Eza om vägvalet och jag sa till honom:
”Vadå, kan man åka rakt över i den där korsningen då?”
Varpå Mr P svarade:
”Ja det är ju en rak väg vi åker på.”
Jodåsåatt, en känguru utan vingar som äter en surströmming med äppelsylt blir snart en blå tusenfoting med gröna prickar. Ungefär så känns det som att det låter ibland när vi är ute på tur! 😉
Hur som helst så hoppade Käftis ur bussen utanför Resurrected Souls men han missbedömde snödjupet en aning varpå han ramlade huvudstupa framlänges i den djupa snön. Gissa om vi skrattade när han till sist lyckades resa sig upp. Vi hade det så klart trevligt där på barhänget, kvällen avslutades dock med att DGT ramlade baklänges från ett trappräcke….han klarade sig dock utan några större skador men det hade kunnat gå riktigt illa.
Vi anlände Galtholmen cirka klockan 02:00, alla var nöjda och glada (läs: fulla och trötta) efter en trevlig kväll i goda vänners lag!

Lämna ett svar