Söndag 26 Februari 2017

5-kamp…

Jag tänkte lägga ut den här texten häromdagen men då fick vi ju ett sådant sorgligt besked så då kändes det inte det minsta aktuellt att lägga ut en nyhetstext. Men här kommer den, om Bank-Mats har en dator där han nu befinner sig så är jag säker på att han läser texten nedan med ett leende på läpparna.

I lördags var det så dags sammandrabbning i årets 5-kamp. Den här gången var det Strul Mcc som stod som arrangör. Galtholmarna steg på bussen här i byn innan de for vidare och hämtade upp Odendisorna och sedan Trampsarna. Fylltrattarna, förlåt, jag menade atleterna for sedan till Strul Mcc. Kan väl säga som så, att de fyllde på ordentligt med vätska på vägen dit så de var schnyyyygga redan vid tävlingsstarten…
Undertecknad, Roadcaptain och YammaJansson hade en del andra åtaganden så vi skulle komma efter i bil under eftermiddagen. Väl framme skrattade vi gott åt de där trattarna, hujedamig. Jag brukar ju så småningom hitta på eller bli tipsad om smeknamn på nyanlända Galtar och jag har funderat en del på vad proppen Inge skulle kunna få heta här på sidan. Men när jag kom till Strul så var det någon som sa det så självklara! Inge hade nämligen fått tävla på längdskidor och det gick väl så där, efter det fick han namnet IngeGlid! Moahahaha, hur kul är inte det?!?! Underbart!
Lite senare var det dags för middag, vi bjöds på en STARK men mycket delikat chili. Sedan skulle Farbror B överlämna vandringspriset, eller jag tror det var det han skulle göra, han stod i alla fall uppe på scenen och pladdrade i mikrofonen. En snubbe från Mashed Kidneys Mc tog över micken och Farbror B skulle gå ner från scenen…..och ni vet ju att man ibland tar ett litet luftsteg och det gjorde Farbror B vilket resulterade i att han ramlade rakt över mig som satt nedanför scenen och filmade, och sedan slog han i golvet. Hans kaptenshatt och hela skiten for all världens väg. När han sedan tittade upp så kom det blod från ett stort jack mitt på näsan. Några gubbs satte honom på en stol och jag trodde nog att han brutit både näsa och ben men han hade röta den där gamla gubben, inte ett ben var brutet! Det kan han nog tacka stänkarna för, hade han varit spik nykter hade det garanterat gått åt pipsvängen.
Det blev en tidig kväll för bussen gick hem klockan 23:00, vi bilburna stack hemåt strax efter 22:00. Det hade varit en lång dag för tävlingsdeltagarna! 🙂
Foton kommer så småningom!
Jag håller nämligen på att få krupp på att jag bara kan arbeta med nya sidan en timme nu och en timme då så jag har tagit lite semester här framöver för att kunna sitta typ 24/7 med sidan! Vi hörs!

Lämna ett svar