Söndag 22 Januari 2017

Ni märker det…

….väl?! Ljuset mina vänner, ljuset börjar  åter besöka oss här i gamla Svedala! & vad säger det er? Jo att våren kommer att komma tillbaka så småningom! Yippikayyay!!
Förra helgen samlades vi vid pumpen (läs: Galtholmen), tyvärr drabbades vi av manfall då det var en och annan som fått en albatross i näsan. Hur som helst så kom vår egen busschaufför Johan för att hämta oss, han körde oss tryggt och säkert till Odendisa där vi blev bjudna på Elles chili!! Fyförfan vad gott det var! Tack Elle!!
Senare for vi vidare till Destination Unknown i Enköping där vi tog oss en liten stänkare innan vi drog till julgransplundringen hos Strul Mc! Där var det rajtantajtan i vanlig ordning. Det var trångt om saligheten men ack så härligt ändå!
Bland annat träffade vi på HELA Hydet Mc! Jajjemän! Vad sa ni nu då? Whoop Whoop! De hade haft årsmöte och tagit in ett par proppar som fullvärdiga OCH last but not least; firat Bobby som varit medlem i Hydet MC i 40 år!! Snacka om legend!!
Nåväl, granjäveln dansades ut, vi drack kylda drycker och åt kokta korvar med bröd innan bussen skulle gå hem 01:30. I vanlig ordning hamnade granjäveln på våran buss. Tidigare år har den ju fått åka i lastutrymmet men detta år stod den så fint inne i bussen. Under färden hem sov folk kors och tvärs.
Roadcaptain kom på att jag skulle ta med mig granen hem till A som inte hade kunnat vara med på själva festen och jag var ju inte sen att haka på. Sagt och gjort, när jag steg av bussen i Karlbo så släpade jag med mig granen, dess fot, kulor och belysning och hela helvetet. Tung var den också, granjäveln. Ni kan tro att A såg skojig ut när jag kom hem med granjäveln åt honom. Ska sanningen fram tyckte han att jag såg rätt kul ut jag med när jag kom dragandes på den. Så nu ligger granjäveln ute på gården, där får den väl ligga ett tag…
Det var allt för ikväll.
Vi hörs snart! =)

Lämna ett svar