Söndag 8 Januari 2017

2017…

…nytt år IGEN. Tiden går för fort, visst gör den det…?

Sedan vi hördes av senast har vi varit på Julfest hos Yrsel Mc, firat nyår och den här helgen har det varit folk från Explorer MC, Wörå här och vi har tillsammans med dem varit på Chugging Mc’s 10-årsjubileum. Såg på fejjan att Rosen inte kom nå vidare överens med Blåsen idag….moahahaha!!
Här är för övrigt en bild på presenten till Chugging Mc som Gumma och undertecknad smyckat så fint med snopp och kulor och lite annat krimskrams! Hehe….
Annars ligger vi väl i vinterdvala, eller inte Webmastern då, hon sliter sitt hår samtidigt som hon försöker lära sig det nya verktyget som används till den nya sidan. Det kan vara sant att det är svårt att lära en gammal hund att sitta. Men hon är ju ganska tjurig och inte den som ger upp förrän allt hår är avslitet och hon lyckats med sitt uppdrag, så det här blir nog bra det!
Framledes ska väl julen dansas ut tänker jag, och det brukar ju bli ett spektakel varje år. Men kul, ett kul spektakel alltså. Det laddar vi för nu…
Nu hinner jag inte skriva mer, måste kolla instruktionsfilmer på youtube gällande det där jävla WordPress….

Lämna ett svar