Att skratta…

Söndag kväll och jag arbetar febrilt för jag har ju lovat er några bilder under helgen…..men jag ska tala om att det är inte så jävla lätt när man har att göra med världens roligaste människor!!
Jag har suttit här med fotona framför mig i sisådär en timme för att redigera och fixa kommentarer, men jag bryter ihop gång på gång….alltså på ett positivt sätt! Jag skrattar så att jag näst intill kissar på mig, ska jag vara helt ärlig så har det nog blivit en droppe eller två, och jag har nästan andnöd av det här hysteriska skrattet! Alltså jag tokskrattar inte överdrivet ofta men är det några som kan få mig att göra det så är det sannerligen Galtholmen Partyanimals med vänner! Vilka män, vilka galningar! Snacka om att bjuda på sig själva utan att bry sig ett skit i vad andra tycker!
Ni är så jävla fantastiska!

Okej, nu ska jag försöka slutföra albumet….får se om jag lyckas ikväll och om Roadcaptain är vaken för en check!

Lämna ett svar