Sedan vi hördes…

…senast har det inte hänt så mycket, det är vinter ni vet! Men jag har lyckats fotografera gubbsen till årets julkort och det fattades bara EN enda medlem vid tillfället! Självklart kommer det photoshoppas in en verklighetstrogen bild på honom där han ser precis så seriös ut som han är IRL!! Eller inte!! Moahahaha!

Den här helgen har Mr P och Mästermekanikern och några andra gubbar tagit med sina Old Ladies på hemlig resa. Romantiskt kan man tycka, eller så kan man helt enkelt konstatera att de ”krattar före” för kommande äventyr som de vill åka på! 😉

& ni väntar på foton kan jag tro?! Ni behöver inte vänta så länge till! Under helgen kommer det upp ett par, tre, sjutton stycken! Lovar!
Jag kommer nog snart att ha en sådan koll så jag kan slänga med ett och annat foto här i nyhetstexterna också! Man lär så länge man lever!

Vi hörs under helgen!

Lämna ett svar