Dan före dan…

…före dan, före dan före dopparedan, eller nåt sånt! & alla har julkänslor kan man tro?! Jaså inte det…

I lördags for några av gubbsen iväg på tur, de for till det stora landet söderut, nämligen till Pannkakslandet. Det vet väl alla var det ligger?! Bra. De skulle i alla fall till East Coast Riders Mc i Bromma men tänkte att de väl kunde hälsa på några andra kamrater när de ändå var på rull. De kontaktade Pinnbulten för att höra sig för om de kunde svänga förbi Sofia Hogs, där hade det dock varit rajtantajtan på fredagen så där var det inge hålligång på lördagen, gubbarna börjar bli gamla, ni vet! 😉 Däremot så var den unge och rappa Pinnbulten hos Utbränd Mc inne i stan, ja det heter så, var man än bor i Pannkakslandet så heter det ”inne i stan.” Om du bor 6 mil från city så heter det ändock ”inne i stan”, det är som att vi skulle säga ”vi drar till stan” och så åkte vi till Borlänge… Ja jag vet, de är lite lustiga di där männskofolket från Pannkakslandet… Nåväl Pinnbulten föreslog att gubbsen från Galtholmen Partyanimals skulle ansluta till festen hos Utbränd Mc vilket de också gjorde. & det var tydligen ena trevliga figurer de där Utbrända. Lokalen var hel och ren och de verkade således inte vara utbrända på riktigt. Tur det.

Galtholmen Partyanimals partade på som bara de kan antar jag, Inge Glid körde som den propp han är och de kom hem framåt 04:30-rycket. En bra lördag helt enkelt!

Ni har väl sett de nya bilderna i slidern på startsidan?! Tjusigt värre va?!
Nu är det lite andra sysslor som ligger på här i Tomteverkstan! Men I´ll be back soon, man får ju lite lätt prestationsångest när man ser hur den där besöksräknaren tickar på som en tokig! =) Men satan vad glad jag är att ni stått ut och väntat, trots en lång tid av datorstrul, haverier, och psykbryt! Galtholmen Mc är så värda att följa, inga andra kan hitta på galenskaper som de! =)

Lämna ett svar