April, april din dumma sill…

…..kunde man använda sig av härom dagen. Läste om det ena aprilskämtet dummare än det andra… Men något som är helt sant är i alla fall att våren är här! Hur underbart som helst! Man hör till och med en del motorcyklar rulla förbi! Men om ni ger er ut redan, så lova att vara försiktiga, ni vet det där jäkla gruset som inte sopats upp ännu….

Kollade lite i almanackan och insåg att det är många klubbar som firar jämt i år! Själv kommer jag inte åka på så många saker utan planerar mer att ta emot material från er andra för att kunna lägga ut på sidan. Ja en del nyheter nästan i realtid om vi har tur! Jag tänker att MiniMe snart ska kunna vara med här i skaparverkstaden vilket gör det lättare att arbeta med sådant här!

Det dök förresten upp några fler foton från årets 5-kamp och jag skrattar gott åt gubbsen, de är bra jävla härliga! <3

Taktiksnack….iförda kjolar….hur söta?!
Den mycket kända grenen ”Spotta groda” och här är Trötters variant ”Backhopparen”
YammaJansons variant ”Höjdhopparen”
Och BolibompaTommys variant ”Luftstegaren” (ni vet när det blir så där att över- och underkroppen inte verkar höra ihop utan den ena är lite längre fram och den andra lite längre bak….)
Total fokus….
…i kjol…..äre inte underbart så säg!!
Herre min skapare…är det ingen som har detta på film!?
Hur gick det för dig LOBban. Du såg välkammad ut i alla fall! =)

Nåväl, kommande helg vet jag inte riktigt hur det ser ut men jag misstänker att det är nåt barhäng på g! Återkommer om det!

Nu är det dags för er att pinka och gå och lägga er. Hörs snart!

Lämna ett svar