Årets 5-kamp….

…gick av stapeln igår lördag. I år var Mc-Kvinnorna Västmanland arrangörer och de lånade Mashed Kidneys place. Jag var ju själv inte på plats men hittade ett par bilder på nätet….

Tydligen bar de kjol dagen till ära! Älskar att de bjussar på sig själva i alla lägen!!
Åhh vad jag hade velat se Trötter med en rockring IRL! Någon som har film?! Vänligen skicka till mig!! Tydligen kunde man även bli av med braxerna om man hade otur….!!

Jag vet dock inte hur det gick i tävlingen, vilka som vann och vilka som fick ta på sig dumstruten! Men jag misstänker att de hade skojigt!

Igår invigde Rubbish Mc sin nya klubblokal och ingen av oss kunde tyvärr närvara…..fast vi var ju där och hade en egen invigning redan för ett år sedan, så det så! I och med att det inte var några Galtholmen Partyanimals with friends på plats så gick det säkert inte åt så mycket rödmygge heller! 😉 Hoppas ni hade kul som fasiken i alla fall!!

Trötter med rockringen…..kan inte sluta skratta högt för mig själv…..!!!

Lämna ett svar