Fåglarna kvittrar….

….solen skiner, sopmaskinerna är så dammiga och vackra och alla underbara bikkers rullar ut på vägarna! Det är VÅR!!
Visst får man väl en helt magisk känsla i magen av ljudet på en Harley Davidson, det gör en liksom lycklig! Man kommer på sig själv med att flina för sig själv när man hör någon växla ner och gasa på i fjärran! Det är musik för öronen minsann! För att inte tala om känslan att fara fram på en själv! Passion mina vänner, det är passion!

Idag kom Häng-Björken förbi på Southfork en sväng!

Kommande helg är det påsk och då surrar vi fast kvastarna på sissyn och drar mot fjärran. Efter det kanske några ”Vågar Vägra Valborg” i Pannkakslandet innan sista april stundar! Å då blir det favorit i repris-musik minsann!

Nu håller MiniMe på att åla sig ur min famn, så jag får återkomma en annan dag. Om inte allt för länge tänker jag!

Var rädda om er ute på vägarna!

Lämna ett svar