En liten försening…

….kan inträffa så lätt…. Mr P & co. åkte som bekant söderut i söndags. Dessvärre så gick flera ekrar av på Mr P´s bakhjul vilket gjorde att han inte ens trodde han skulle ta sig fram till hamnen i Karlskrona… Men dit kom han, och med båten likaså. Väl framme i Gdansk tog han sig med nöd och näppe till en HD-butik men de kunde tyvärr inte hjälpa honom…..F A N! Skulle drömmen om Europatouren 2018 släckas redan andra dagen?? Men nejdå, de på HD-butiken kände en kille i stan som skulle kunna hjälpa till efter sitt ordinarie arbete på måndagen. Han skulle fixa problemet under måndag kväll/natt och Mr P skulle sedan få hämta hojen klockan 12:00 idag tisdag. Puh….vilken lättnad!!

Detta gjorde att de fick ta en oplanerad kväll/natt i Gdansk…..ser de ut att lida tycker ni?!? 😉

Ikväll fick jag rapport om att de åkt cirka 55 mil och de befinner sig nu vid gränsen mot Tjeckien! Det här går bra det! =)

Lämna ett svar