Det kom ett foto…

….från Norge med hälsningen: Norge är fantastiskt =)

J A G  V E T ! ! !

Jag unnar självklart mina vänner att köra hoj i Norge och umgås med Rubbish:arna men jag är den första att erkänna att jag är lite bitter över att jag inte kan vara med….. Kolla in bilden!! Hur vackert???

Norgeresenärerna vänder näsan mot gamla Svedala idag men istället har Mr P, RaggarNallen, Mumin, Nilsson-Karlsson Pyssling och Kjellgren rullat ner mot Europa. De hade informerat mig om att de skulle åka klockan 10 noll noll, men 09:05 fick jag ett samtal med uppmaningen att jag fick lov att skynda mig, de skulle åka PRONTO! De hade minsann bråttom ut på vägarna!
Så här såg det ut imorse vid Gubbdagis:


& strax därefter rullade de ut från hembygden:

Okej, nu kör ni som folk gubbs och akta er för alla galna bilister! Ha en fantastisk resa och samla ihop ett gäng nya minnen som ni kan berätta när ni sitter på hemmet på ålderns höst!
Pusshej!

Lämna ett svar