Veckan som gått…

Förra lördagen tog vi en liten tur till Högbo Bruk där det var någon slags Rod-utställning. Det som verkade imponera mest på MästerMekanikern var det här åkdonet! =)

Ser ni hur han liksom har något drömskt i blicken?!

I söndags tog vi oss en tur till Torsång, tanken var att vi skulle ta en fika på caféet men kön ringlade sig långt ut på gatan så vi fräste helt enkelt över till pizzerian och stillade hungriga bikersmagar där istället! Mrs P var också med även om hon inte syns på bild!

En gammal Norton stod utanför caféet och där fastnade så klart MM ett tag!


Nån jäkla kärring snodde RaggarNallens pizza mitt framför ögonen på honom! Hon åt några tuggor innan hon fattade att hon roffat åt sig helt fel pizza! RaggarNallen fick dock en ny, otuggad pizza inom kort så det löste sig utan blodspillan! =)


Kan ni tänka er de här två rulla runt på småvägar ute i Europa?! Det kan jag!

Nu raskt över till i onsdags! Det har startats en grupp på fejjan som heter ”Vi som åker hoj i Avesta”  och där kan man skriva om man ska ut på tur och vill ha sällskap. Detta hade gjorts och i onsdags bar det iväg till Hofors och den gamla macken. Det hade varit en mycket angenäm tur vad jag förstår med både bekanta och obekanta bikers! Om ni är bikers här i Avesta så se till att gå med i gruppen!
Här kommer ett foto som jag helt enkelt snott från Conny Pettersson som fotat. Hoppas det är ok!

Lämna ett svar