Juli är här…

Förra torsdagen på min kvällsrast på jobbet tänkte jag ta en snabb PW så jag for iväg på snabba fötter. Kom på bredsladd runt hörnet på Elsa Anderssons Konditori och vad hittar man där?! Jo där sitter ju Mr Chopper-P, Raggarnallen och ett gäng såndäringa folk från Pannkakslandet, eller Spanjoren börjar väl nästan bli lite dalmas, snart skaffar han sig väl knätofsar kan jag tro! Kunde man ju ge sig fan på att de skulle vara på Elsas och förlusta sig!
Bäst du är på din vakt RaggarNallen, kolla hur din bordsgranne håller i gaffeln!

I fredags blev det en liten spontan garagefest! Hur trevligt som helst! Just like the good old days!


Sen vill vi tipsa om gofika imorgon på självaste 4´th of July! Det är Hydet Mc Stockholm som arrangerar! Så om ni har vägarna förbi eller bara har möjlighet att fräsa dit, gör det!

Lämna ett svar