Glad Påsk!

Jaha, då va det dags att stampa igång kvasten och dra till Blåkulla! Jag förstår om det kliar i kroppen efter att starta upp ögonstenarna och fara ut på vägarna. OM ni inte kan låta bli, snälla, var rädda om er!

Förra helgen var de ett gäng Galtar med anhang som stack till AB Anfall i Kungsör. Det var någon som tog det ganska lugnt och någon annan som slog till med att bli salongskanon…..resan var således som vanligt alltså!

Igår var MästerMekanikern hit till Southfork en sväng. Vi kom att tala om att jag håller på att bli totalt sinnessjuk på oordningen bland fotona och att jag stirrat mig blind på de där inställningarna….men som bekant så kan ju MM fixa det mesta man sätter i händerna på honom, han kunde således även ge mig några tips vad jag kunde leta efter i adminprogrammet för att lösa det hela. Nu här på morgonkvisten har jag letat runt lite och nu jävlar, nu är bilderna i ordning! Puh…nu kan jag slappna av….det har inte varit lätt för en ordningsfascist med den där hemska oordningen! Tack MM, du är en klippa!

Nu ska jag börja lägga in It´s a STRAND thing här på sidan!

Hoppas ni alla får en fin påsk!
Vi hörs!

Lämna ett svar