Mr Musiclover, Fight, Galtholmen Mc´s alldeles egen krigare…

….fyller år idag! Han fyller 50 och vi vill självklart gratulera, hurra och skåla för honom!

Han är en av de starkaste vi känner, vilken kämpe! För några år sedan när han insjuknade i den där vidriga sjukdomen som man knappt vill nämna namnet på så stod vi där handfallna och undrade hur fan det skulle gå…Fight var lam och väldigt sjuk…. Men som den krigare han är så tränade han sig upp ur rullstolen och han lärde sig inte bara att gå på nytt, han har efter sjukdomen deltagit i fjällmaraton och han cyklar nu mil efter mil. Nu kan vi snacka om en man som minst sagt slagit cancern på käften!

Ovan ser ni en bild från idag på Fight och hans kära hustru Monika! Vi hoppas ni har det helt fantastiskt och ikväll skålar vi med er i tanken, för dig Fight och för livet!

Innan nästa veckas slut kommer hans egen historia It´s a STRAND thing att finnas här på sidan! Ni som inte har läst den, läs den! Ni som redan läst den, läst den igen! Inte ett öga kommer att vara torrt, jag lovar! <3

Lämna ett svar