Jag blir GAAAALEN….

….när jag inte fattar hur jag ska göra! Har lagt upp ett album från Julgransplundringen och här i admindelen ser det så rätt och riktigt ut men det ni ser är ju för fan i oordning! Jag hatar oordning! Måste gå från datorn ett slag och andas får se om jag löser problemet om ett tag….

Jag vill bara passa på att visa er bilden som uteblev igår…

Mr P på mässa med jobbet med tillhörande middag i lördags kväll…. Måste säga att det är lite konstiga arrangemang de åker på. Okej att Mr P har den där mössan på sig (Mumin har skjutit djuret och fått den uppsydd especially för Mr P, det är kärlek det!) för det är ju sällan man ser honom utan någon slags huvudbonad, men de där slalomglasögonen känns ju lite udda! Undrar om han hade de på sig när han for iväg i taxi till Sofia Hogs också?!

Lämna ett svar